TGM szerint ma Magyarországnak nincsenek szövetségesei, és a közkeletű tévedéssel szemben a visegrádi országok sem azok. Mint mondta: Lengyelország sosem lesz Amerika- és franciaellenes, de a cseh, szlovák, román stb. kormány sem a barátunk, sőt ellenséges viszonyban vannak Magyarországgal. A filozófus úgy látja: a „politikai Magyarország” közutálatnak örvend a nemzetközi közvélemény előtt. Mindeközben – tette hozzá – a magyar lakosság nem szereti Orbánt, de beletörődött a rendszerébe, és megszerette annak bizonyos elemeit (középosztály támogatását, vagy éppen a filozófus szerint népszerűtlen népcsoportok elnyomását).

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Commenter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Nagyon nehéz lenne vitatkozni TGM állításain, nem komálom a figurát, de most eltalálta a szarva között az igazságot.
F_Viktor
Nagyon nehéz lenne vitatkozni TGM állításain, nem komálom a figurát, de most eltalálta a szarva között az igazságot.
Commenter
@F_Viktor: @papa.49: hozzá hasonló érdekszövetségesei vannak csak. Európa pária-maharadzsája. És lassan a harmadik világ szintjére süllyeszt bennünket le. Ne legyen kétsége senkinek afelől hogy bárkit bármikor betámad, az érdekszövetségeseit, és a vélt vagy valós ellenségeit is. És nem csak szóban, eljön majd ez is ott van Kornai János írása, miszerint ez az ocsmány hatalom békés úton már leválthatatlan.
papa.49
@Commenter: Ha visszaemlékszel, hány éve mondom én ezt, hogy miért azt meg te már tudod !!!
Commenter
@papa.49:sok sok éve, mióta ide írsz.TGM lelkiismerete kicsit későn ébredt fel. Késő, mert: kiemeltél a tudatlan, agresszívitáson kívül mást nem ismerő primitív környezetből ahol hagyni kellett volna.Késő mert az állampárt is felemelte, és ott meg is tanulta azokat a hatalmi technikákat amiket most alkalmaz, pontosan tudta, hogyan kell visszafordítani a demokráciát, hogyan kell kivégezni a jogállamot.
Unintelligensen gonosz,nem egy Machiavelli, csak annak szeretne látszani. Csúnyán fogja végezni, és az idő a legnagyobb ellensége, hiszen semmilyen hatalom nem tart örökké. Az időre nincs ráhatása, a történelem pedig úgyis a szemétre fogja dobni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.