Aggasztanak a Magyarországon végbement változások: romba dőlt a demokratikus átmenet számos vívmánya, szisztematikusan szétverték az emberi jogok garanciáit, a fékek és ellensúlyok rendszerét – ezt mondta a kilencvenedik születésnapja alkalmából tartott konferencián a Budapesti Corvinus Egyetemen Kornai János. Az ünnepelt a hazai közgazdaság-tudomány kiemelkedő alakja, a Harvard Egyetem és az...

Forrás: olkt.hu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

83 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ahol fű alatt (a költségvetési törvénybe rejtve!) átírják a bűnszervezet meghatározását, hogy mindenki megértse, mit keresett Simonka György bűnöző a Karmelitában és hogy került Orbánnal egy fotóra. Hát így. A jövőben szinte lehetetlen lesz bizonyítani, hogy egy bűncselekményt bűnszervezetben követtek el. Szép meló. És Bod Péter Ákos azt mondja, hogy Orbánnak árt az „elgazdagodás”. Meg hogy „a leszivárgó ocsmányság fog betenni az Orbán-rezsimnek”. Szép, nemes gondolatok, én is hajlamos vagyok egyetérteni velük. Hogy tehát a rezsim ellen dolgozik az elszegényedés ellentéte, az egyre látványosabb „elgazdagodás”, amivel egy idő után az emberek mégis szembesülnek. Azt nem tudom, hogy akinek lassan 10 év nem volt elég, annak még hány évre van szüksége a szembesüléshez.Sajnos igaza lehet!
Kádár is többször nyugdíjba akart menni, de az "apparátus" érdeke volt, hogy ne változzon semmi!
Ezek is azt mondják, a változás veszélyes! Igen, rájuk. Antall jut mindig eszembe. "Tetszettek volna forradalmat csinálni!"
Akkor talán jobban becsülné a magyar nép a szabadságot, a demokráciát, a kiszámíthatóságot, a törvényességet, az egyenlő esélyeket!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
@csak úgy...: Béla! Verőcének igaza van veled kapcsolatban. Erről a megszólalásaid teljesen meggyőztek. Óvatosan a véleménnyel Bélám! Emeli a vérnyomásod.
csak úgy....
@reagens: ti nagyon egy húron pöndültök vergödszkével,különben idióták nélkül,mint ti ketten, dög unalmas lenne a propeller!
csak a székleted lenne annyira rendben,mint az én vérnyomásom,akkor nem csokiznád össze naponta többször a pelusod...,tibim
reagens
@csak úgy...: Béla! Nagyon gyenge vagy! Fogyatékkal élsz? Szegény Béla!
csak úgy....
@reagens: no ez is egy tipikus shikaris megnyilvánulás :) tibim,hasad a tudatod?
csak az nem vette észre,aki nem akarta,hogy te vagy a tibi von shikari ;)
reagens
@csak úgy...: Béla! Inkább véleményt mondok és beszélgetek. Az, hogy valaki egy személy helyett szórakozásból szekál, nem érdekel. Piszkáljalak, éljek vissza a türelmeddel? Béla! Majd ha nagyon unatkozom, esetleg leállok ökörködni veled, de most nincs kedvem hozzád. Inkább tvt nézek Bélám!
csak úgy....
@reagens: tibim! tán tosztá,hogy így megváltosztá? :) már köpött a maci,arról lekéstél...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.