Várkonyi legutóbbi párja Bochkor Gábor rádiós volt, akivel 12 évig élt együtt, egy lányuk született.

Nehéz év áll Várkonyi Andrea mögött, ám mint mondja, mosolyogva menetel előre, miután Bochkor Gáborral való 12 éves kapcsolatát és szakítását lezártnak tekinti. A Vasárnapi Blikknek elárulta, hogyan telnek manapság a napjai.

Várkonyi elmondta, egy hosszú időszak zárult le az életében, ami nem volt könnyű:

Amúgy sem vagyok a múlton rágódó típus, nem szeretem azt elemezni, mi lett volna, ha, vagy mit kellett volna tenni, hogy másként alakuljon. Idővel minden döntés a helyére került, eltettem a megfelelő polcra, és továbbléptem. A múlt az a múlt 

Bockor Gáborról elmondta, hogy a gyermeke apjáról sose mondana rosszat, közös lánayuk miatt még most is sokat beszélnek. 

Nem vagyunk haragban, sőt nem is abban váltunk el. Mielőtt elköltöztünk az otthonunkból, én vittem ki a repülőtérre. Szeretetben, sírva vettünk búcsút, azóta pedig csak akkor találkozunk, amikor Nóri miatt kell

– mondta.

Arra a kérdésre, hogy el tudja-e képzelni azt, hogy a Bochkor Gáborral barátok lesznek azt mondta:

Azt hiszem, hogy igen, az klassz lenne, de ennek még nincs itt az ideje. Most mindenben együttműködünk a lányunk érdekében, és ennyi. Talán néhány év múlva már tudunk úgy beszélni egymással, mint két jó ismerős.

Cikk- és címlapkép: Facebook/Várkonyi Andrea hivatalos oldala

(blikk.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zotyoxy
Hányszor töröd még meg a csendet ja,hogy ezért is kapsz pénzt inkább ne .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.