Csaknem 30 évvel a rendszerváltás után eljutottunk oda, hogy az egész nemzet együtt gondolkodik, együtt dobog a szíve - mondta Szili Katalin miniszterelnöki megbízott pénteken Sátoraljaújhelyen, a Rákóczi Szövetség diaszpóratáborában tett látogatásán az MTI-nek. Szili Katalin meglátása szerint a táborban érzékelhető az egy nemzethez tartozás. A világ minden tájáról érkezett diákok negyven kísérője egyformán elismerően beszél a Rákóczi Szövetség által szervezett programról, és arról is, ahogyan a kormány a kezdeményezés mellé állt. Ez az a hétköznapi nemzetpolitika, amely nem szólamokban, hanem a megélt gyakorlatban nyilvánul meg - jelentette ki. Emlékeztetett,az Orbán-kormány az állampolgárság lehetőségével, a szavazati joggal, valamint az autonómia támogatásával létrehozta a nemzeti minimumot,amelyre ráépült a Kárpát-medencei gazdasági támogatási program, valamint a diaszpóra nemzethez tartozásának erősítése.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Satrafa neked nem hogy szíved nincs, de még becsületed sincs !!!
Levendula
Van egy hatalmas különbség... A mi szívünk üres zsebbel dobog, a tietek pedig teli zsebbel...
Commenter
@papa.49: hogy fogná be a száját ez az aljas, határon túliakat milliárdokért ajnározó köpönyegforgató, áruló boszorkány. Neki köszönhetően, az egyik beszédszivárogtatónak köszönhetően, oda jutottunk hogy jelenlegi gazdájának sikerült megpuccsolnia köztársaságot, eltipornia a jogállamot. Ennek a nőnek a maximum a gazdájával és a narancsnyájjjal együtt dobogna a szíve. Ha volna.Se szív, se lekiismeret, csak alantas szolgaiság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.