Brutális sérülést szenvedett a Balatonnál egy nyaraló fiatal lány.

Gréta hazafelé tartott a Balaton partjától kedd este 9 óra körül. A pécsi lány egyedül volt és nem tudott bejutni a földvári apartmanjukba, mivel a kapu zárva volt. Hiába hívta a barátait, nem vették fel a telefont, ezért Gréta úgy döntött, hogy megpróbál átmászni a kerítésen. A kerítés melletti betonfedélre mászott fel, azonban hirtelen megcsúszott a lába és a szomszéd tű éles kerítésének esett, amely felnyársalta a lány combját.

Szörnyű látvány volt, hiszen a fiatal kislány ott támaszkodott, csüngve a kerítésen. A combja felsőrészét szúrta át a szomszéd kerítése, amely kis túlzással pengeélesre van kihegyezve, teljesen feleslegesen

– nyilatkozta az apartman tulajdonosa a Borsnak, aki a szörnyű zajra lett figyelmes az esti órákban.

Elképesztő: átszúrta egy lány combját a kerítés vasrácsa

A helyzet súlyosságához képest a fiatal lány orvostanulmányainak köszönhetően nagyon talpraesetten reagált. Ő maga értesítette a mentőket a balesetről, amelyről részletes tájékoztatást a telefonhívás során. Szerencsére nem volt életveszélyben, mert az artériája nem sérült a baleset során, azonban elképesztő bátorság és fegyelem kellett ahhoz, hogy tartani tudja magát a kerítésen, nehogy tovább csússzon. A szerencsére segítség hamar kiérkezett hozzá.

Egészen elképesztő bátorsággal viselte a súlyos sérülést, egy könnycseppet sem ejtett. A tűzoltók végül úgy döntöttek, hogy rögzítik a sérült lábát a kerítéshez, majd azt a szakaszt amely átszúrta , körbe levágták az illesztéseknél

– számolt be a lapnak az egyik tulaj. A kórházban sikerült eltávolítani a lány felső combjából a kerítésdarabot és azóta már haza is mehetett a kórházból.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(borsonline.hu)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

görbetükör
Mindenkit jól megszurkálnék,akinek a kerítése végén lándzsahegy van.
Sok állat pusztult már el nyomorultul és sok embernek okozott már súlyos balesetet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.