Korszerűbb bázisokra költöztetik a titkosszolgálatok nagy részét a közeljövőben.

Modernizált központokban helyezik el a nemzetbiztonsági szervek egy részét, írja a Magyar Nemzet.

A katonai titkosszolgálat egy korszerűsített budakeszi telephelyen, a polgári elhárítás pedig a Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Elemző Központtal (TIBEK) közös új, Fehérvári úti központban kap helyet.

A budakeszi telephelyen több mint egy éve komoly fejlesztések és előkészületek zajlanak az áttelepítés érdekében.

A tervek már évekkel ezelőtt elkészültek az átköltöztetésre,

a honvédség fejlesztési programjainak megfelelően. A költözés azonban nem egyszerű feladat, hiszen nemcsak az állományt kell áthelyezni, hanem elengedhetetlen a védett létesítményekhez szükséges eszközök és az iratállomány átszállítása. Az új, a kor technikai követelményeinek is megfelelő katonai titkosszolgálati központ létrehozása ezért milliárdokba kerül.

Elköltöztetik a magyar titkosszolgálatotA polgári elhárítást végző Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) egy telephelyen fog működni a 2016 nyarán elindult Terrorelhárítási Informá­ciós és Bűnügyi Elemző Központottal.

A TIBEK nemrég korszerűsített Fehérvári úti épületében külön informatikai hálózatot építettek ki a két intézménynek, s a jövőben így egy épületben dolgozhatnak majd a tényleges műveleti munkát végző AH és az innen származó információkat elemző szervezet munkatársai.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(magyarnemzet.hu)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Fogalmam sincs, hányan hiszik el még ebben az országban (nem a Századvég(bél) agytröszt aktuális felmérésére vagyok kíváncsi), hogy a magyar kormány azon túl, hogy saját maga után lehúzza a vécét, bármi mást szavatolni lenne képes. Azt viszont határozottan állítom, hogy a Pintér Sándor által már 2011-ben megálmodott, ám akkor meg nem valósított Terrorelhárítási Információs és Bűnügyi Elemző Központ (TIBEK) létrehozására vonatkozó összehangolt kormányzati izzadás arra a mindenek fölött álló célkitűzésre világít rá nyilvánvalóan, hogy nagyjából egyetlen dologban bízhatnak már csak az urak: maximális félelemben tartani azokat, akik egyébként is rettegnek és hisznek rendületlenül, illetve ellenőrzés/megfigyelés alatt tartani azokat, akik már nem, vagy soha nem is hittek a narancssárgában.Nem is ez a cél. A magyar emberek biztonságára hivatkozva, a hatalom uralkodni akar saját polgárain, akik – ebben az értelemben – a legveszélyesebb terroristákat jelentik számára. Merthogy a mindenféle jogalapot nélkülöző gyanú (és most hagyjuk a bírósági végzéshez kötött rablómesét) alapján történő megfigyelésben az a legszebb, hogy bárki, úgy értem bárki megfigyelhető, aki Orbán és Pintér akaratából megfigyelendő. Csak nagyon idióták és a Tuzson Bencének és a többinek nevezett, józan észre hivatkozó, de józan gondolkodásra képtelen papagájok gondolhatják komolyan, hogy a titkosszolgálatok eredményes munkájához népnyomorító, szabadságot korlátozó diktatúra szükséges. Hiába, ilyen egy igazi magyar sikertörténet. Amikor a sokak tájékozatlanságát és legrosszabb, legsötétebb ösztöneit meglovagoló, olajszőkítésben élen járó, titkosított alvilági ember tartósan közel kerül a hatalomhoz. A titkosított olajszőkítéstől a totális hatalomig, Pintér Sándor és Orbán Viktor totális hatalmának kiépítése márpedig egy ilyen szükséges dolog.
tudode
Ezek "is" csak a sneciket tekergetik, a CÁPÁK vidáman zsibiznek a közvagyonnal, látnák, hallanák, ha lenne bátorságuk.
.
A főnyomozó mongy'Ő, rongy"ŐK
.
----- A milliárdosok könnyű lebuktatásáról Sándor István (Papa) főnyomozó
.
www.youtube.com/watch?v=W7VOiJHbw9M&t=2s
.
Rengeteg TITKOSSZOLGÁLATI meló lenne!
Lepényleső
...a kgb. épületébe,ahol szemináriumot tart a gestapo. még aktív embere?
Polgári elhárítást végző Alkotmányvédelmi Hivatal (AH) ?
Mozaik szóként ez a hivatal nem csak AVH lehet? Ez meg mintha hasonlítana a valamikori
Államvédelmi Hivatal mozaikszavára (ÁVH)? Vajon csak betűiben?
Az alkotmányt egyébként miért kell védeni a polgároktól? Változtatnak ők rajta hetente
kényükre-kedvükre,hogy őket ne sújtsa a törvény keze? Netán hatalomra a
demokrácia kerülne? Szükség miért is van erre?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.