A kalocsai nyomozók 2019. július 19-én 19 órakor rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vettek egy helyi lakost, aki ruhákat akart lopni, majd végül harapós rablásba fordult az eset.

A rendőrség honlapján azt írja, a 27 éves nő kora délután bement az egyik üzletbe, ahol több ruházati termékről letépte az áruvédelmi eszközt, majd megkísérelte azokat eltulajdonítani.

Ruhákat lopott, majd meg is harapta az eladókat egy nő Kalocsán

Az eladók észrevették a lopást, azonnal értesítették a rendőröket, és ezzel egyidőben a bejáratnál próbálták feltartóztatni a távozni készülő ismeretlent.

Vele először szóváltásba keveredtek, majd dulakodás alakult ki, melynek során a nő meg akarta harapni az egyik eladót. A meglepett alkalmazott elengedte az elkövetőt, aki az ellopott ruhák egy részével elmenekült.

A kalocsai rendőrök beazonosították, és néhány órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható helybéli asszonyt. Őt kihallgatását követően őrizetbe vették, és az illetékes ügyészségen előterjesztést tettek letartóztatásnak indítványozására.

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.