Egy nagymányoki férfit gyanúsítanak a bonyhádi rendőrök azzal, hogy volt barátnője egyik közösségi portálon lévő fiókját feltörte, és onnan fenyegető tartalmú üzeneteket küldött.

Feltörte volt barátnője internetes fiókját, ahonnan fenyegető üzeneteket küldött

Egy jelenleg külföldön élő nő tett feljelentést a rendőrségen 2019. március 25-én, mert az egyik közösségi portálon levő fiókját ismeretlen személy feltörte, majd jelszavát megváltoztatta. Ezt követően több alkalommal küldött a sértett saját fiókjából fenyegető tartalmú üzeneteket a feljelentőnek és élettársának.

Az ügyben a Bonyhádi Rendőrkapitányságon indítottak büntetőeljárást, melynek során kiderült, hogy a közösségi portálon levő fiókot a nő volt élettársa, egy nagymányoki férfi törte fel, és onnan ő küldte a fenyegető üzeneteket is.

Az elkövetőt gyanúsítottként hallgatták ki egyrendbeli információs rendszer vagy adat megsértése bűntett és egyrendbeli információs rendszer vagy adat megsértése vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt. A férfi a bűncselekmények elkövetését elismerte.

A bonyhádi rendőrök a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és a keletkezett iratokat a napokban megküldték az illetékes ügyészségnek.

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.