Szentpétervár mellett fotózták le.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Tényleg? Azelőtt meg Milánóban- szintén magánúton? (salvini??)
Minő véletlen, hogy Szentpétervárott ott volt épp akkor a kgb-s ezredes is, aki a fehérorosz elnökkel találkozott. Valaki mondta már- ,hogy "véletlenek pedig nincsenek?"
Lepényleső
Magánúton,a magánosított közpénzből?
kereső
Tényleg? Azelőtt meg Milánóban- szintén magánúton? (salvini??)
Minő véletlen, hogy Szentpétervárott ott volt épp akkor a kgb-s ezredes is, aki a fehérorosz elnökkel találkozott. Valaki mondta már- ,hogy "véletlenek pedig nincsenek?"
RonaGyuri
érdekes tőlem ezt nem engedték be!! =))
Eladott Ország
Annak idején - 1956-ban - nyilván Kádárt is magánprogram keretében rendelték Oroszországba, hiszen hivatalosan a mai napig nem tudjuk, ott járt-e azon a bizonyos három napon. Nemzeti Dicsőségünk nyilván előre egyezteti Putyin közelgő látogatásának hivatalos programját - mert akkor nehéz lesz titkolózni -, s amúgy mellesleg a lényeget megbeszélik most. Orbán megkapja az utasításokat, hogy mire a Cár Budapestre érkezik, már a teljesítésről tudjon beszámolni. Arra meg senki ne vegyen mérget, hogy a kísérők nem voltak ott a civilek közé vegyülve, arról nem szólva, hogy Oroszországban is hivatalból védik más országok vezetőit, függetlenül attól, hogy hivatalos vagy magánúton vannak. Ilyenkor még a szökőkút is ügynök a Carszkoje Szelóban. Egyedül nyaralok fapaddal, míg anikóotthonlekvártfőz. És a birkamagyar ezt eszi két kézből? Látogasd meg Rákosi Matyi volt nyughelyét is az oroszországi Gorkijban (Nyizsnyij Novgorod) Tisztelt Doktorminiszterelnökúr! Kellemes Karácsonyt! Maradj ott mindörökre!
kokopelli
@kereső: ...ha egyszer nyugaton elfogytak a "bajtársak" és ő szeretetre vágyik, (kerül a lakósságának amibe kerül),
akkor megengedhet magának egy kis simogatást!...ez akár még az embereknél is előfordul!..az előembereknél is?
CsipkeRózsa
Csak nem anyagi természetű vitája volt Putyinnal? Akkor már csak a pénz elhelyezéséről kell gondoskodnia.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.