A Mi Hazánk szerint nemzetbiztonsági kockázatot jelenthet Magyarország első országos cigány televíziója, a Dikh TV, mivel a működésével a magyarság és a cigányság egymás ellen uszítását szolgálhatja – mondta Toroczkai László pártelnök szombaton Budapesten. Az ellenzéki politikus sajtótájékoztatón közölte, akár parlamenti vizsgálóbizottság felállítását is kezdeményezik, például annak tisztázására, hogy az új televízió finanszírozói mögött nem találhatók-e más államok. Toroczkai László hangsúlyozta, számításaik szerint több száz millió forintba kerülhet a Dikh TV beindítása és reklámozása, és felmerül a kérdés, kik finanszírozzák azt. Elmondta, a céginformációs adatokból úgy látják, egy Romániából érkezett üzletember áll tulajdonosként a tv mögött, ezért meg kell vizsgálni, hogy román állami pénzeket is fordítottak-e a televízióra. Kiemelte a Dikh TV működése azért is komoly feszültségekhez vezethet, mert eddigi internetes műsoraiban visszatérő elem volt a magyarellenes rasszizmus.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Az nem zavarja Toroczkait, hogy a magyar kormány mennyi mindent finanszíroz Romániában? Hogy odajárnak finoman szólva uszítani?
Ha Lőrinc barát finanszírozhat foci klubot, akkor egy román üzletember miért ne finanszírozhatna egy Tv adót. Persze, ha felajánlaná a Média holdingnak, minden rendben lenn!
Eladott Ország
Orbán végbelében találkozik Budaházy és Toroczkai.
-Mi van, Téged is lenyelt?
-Nem, én alulról küzdöttem fel magam...
uploads.disquscdn.com/images/389f3dc5e85341b58cae2eecd16d4b968fe2f546d592c07702337f71037ca5e2.jpg?w=600&h=600
Ők a fidesz leánytagozata.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.