Baleset miatt hét kilométeres torlódás alakult ki az M7-es autópályán vasárnap kora délután Szabadbattyánnál a főváros felé – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel.

Szemerei Péter elmondta: az autópálya 70-es kilométerszelvényében, Szabadbattyán térségében a főváros felé négy személygépkocsi ütközött vasárnap délután két óra körül.

A helyszíni szemle és a műszaki mentés idejére a rendőrség a forgalmat a külső és a leálló sávra tereli, emiatt jelentős, hét kilométeres torlódás alakult ki Budapest felé – tette hozzá.

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Elképesztő és szőrnyű ami Magyarországon közlekedés címén folyik ! Valami nagyon nem stimmel a gépjármű oktatásban , az orvosi alkalmassági vizsgálatban ,az emberek viselkedésében és úgy egyáltalán ! Vezetni nem kötelező, az csak egy lehetőség ! Egy balesetnél meg réáfogni az időjárásra , az elvakított napsütésre , a fártadságra meg kész röhej , semmi másra nem jó csak a felelősség kibújára való...!!! Már egy ketttő - három -négysávos autópályán - autóúton sen tudnak az emebrek vezetni , ez tiszta szégyen és ezért kell az embereknek meghallni és maradandó sérülést szenvedni ! És még akkor itt vannak a piások és a kábítószer hatása alatt vezetők , plusz a sok kiváló autóversenyzőnek képzelő emberkék !!!
maci0427
@Foxley: Nem kell autóba ülni és autót vezetni annak, aki nem bírja a kiképzést ! Soha nem használtam klímát és nem is fogok , viszont hivatásosként rengeteget vezettem éjjel - nappal , télen nyáron egy pár milla kilómétert , de senki nem sérült meg miattam !!! Egyszerű azegész , gépjárművet vezetni hála nem kötelező, csak egy lehetőség, aki nem képes felfogni , hogymit bír ki a szervezete vagy az agya , az nem ember hanem gép !!!
maci0427
Bocs a helyesírásért , de már a gép is meghülyűlt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.