Melyik mehet az adófizetők pénzéből?

Miközben hatalmas építkezések zajlanak Felcsúton, a kormánymédia "leleplezte" a momentumos Cseh Katalint, aki járt a VOLT Fesztiválon
Fotó: Facebook/Cseh Katalin

Orbán Viktor hatalmas építkezésbe kezdett felcsúti birtokán, írja légifelvétellel alátámasztott Facebook-posztjában Hadházy Ákos független képviselő.

Mindez a vircsaft Magyarországon, 2019-ben, az Önök pénzéből zajlik. M. Lőrinc a manipulált közbeszezéseken, túlnyomórészt EU-s pénzekből százmilliárdokat kaszál

- foglalta össze a lényeget.

A 444.hu szúrta ki, hogy a Magyar Nemzet és a kormánymédia több orgánuma eközben azzal van elfoglalva, hogy a momentumos Cseh Katalin (akit májusban EP-képviselővé választottak) 

2015-ben bulizott egyet a Volt fesztiválon, később egy tengerparton e-könyvet olvasott, majd a Velencei-tónál egy luxusmacskával és egy palack csendes luxusásványvízzel ült egy padon.

Cseh Katalinnak nem volt más választása, be kellett vallania mindent:

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Azt a paparadzó fotót tegyétek fel szarosok, amikor orbányai csasztuskázik és guggolósat táncol a putyin dácsájában. Gondolom ez lenne egy hazafias cselekedet, de ti szarrágó MTVA csicskák vagytok nem ujságírók..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
Aranyos cicája van. Lehet hogy Cseh Katalin ingyenjegyet kapott vagy Gyurcsány Ferenctől vette a jegyet, aki tavaly Sziget jegyeket árult a FB-n, mert a gyereke nem tudott nem, akart elmenni végül a fesztiválra.
simmering73
@csak úgy...: Durbincsot készül meghágni.
csak úgy....
@simmering73: ezek, a gyerök szaporulat végett,mindenre képesek! a kedves mamát is..
nezelodo
Azt hittem , hogy szendvicsben táncolt a Katika is, mert utánozni akarta a Rasit az egykori, (talán), soproni bulin, aki utána azért jó áron elkelt, és rendes hozományt fizetük az EU-val együtt az önfeláldozó Nemzethy Vejkónak.
Eladott Ország
Lassan ott tartunk, hogy aki a két szemétszállítási időszak között tele tudja rakni a kukáját, az jóval az átlag életszínvonal felett él és a "rencer" ellensége. A Magyar Nemzet vergődése tökéletes bizonyítéka annak, hogy valójában mekkora mélyszegénység tombol Magyarországon és a fidesz nem fél lehajolni azért, hogy ezt a széles réteget folyamatosan felfokozott állapotban tartsa. Sajnos elképesztően szomorú az, hogy Magyarországon valóban milliók élnek úgy, hogy egy Velencei-tónál eltöltött nyaralás tényleg luxus. Ők sokkal könnyebben felhergelhetők ezzel, mint a magánrepülőzéssel és kastélyok felvásárlásával, amit igazán kontextusba sem tudnak helyezni, szemben a Velencei-tóval. Politikusként lopni csak felfoghatatlanul sokat szabad, mert azt valóban fel sem fogják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.