Közleményt jelentetett meg honlapján a Digi, amelyben azt írja, augusztus 21-től kiveszik az RTL Klubot a neten nézhető csatornák közül – vette észre a hvg.hu.

Kikerül az RTL Klub a Digi online kínálatábólFotó: Róka László/MTVA

Az RTL Klub válaszában azt írta, disztribúciós partnerük multiscreen (több, pl. online felületen történő adás) szolgáltatására vonatkozó szerződése lejárt.

"A szolgáltató számára ilyen esetben kötelező az előfizetők tájékoztatása, illetve az általános szerződési feltételek módosítása. Az RTL Magyarország csatornái digitális jogainak (mint pl. a multiscreen) értékesítését a CLT-UFA S.A. végzi az RTL Most keretében, a tárgyalások folyamatban vannak"

- közölték.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Igazuk van! Az RTL klub csak megzavarja a hívek áhitatát melyet a királyi média sugároz! Rossz hatással van a szellemi és lelki fejlődésükre!
Nessy
Igazuk van! Az RTL klub csak megzavarja a hívek áhitatát melyet a királyi média sugároz! Rossz hatással van a szellemi és lelki fejlődésükre!
maci0427
Nem a sima televíziós csatornából kerül ki ! Más az Online tévézés és más az amiért fizetünk mert az otthonunkba bekötettük !!!
human
Mondhatjuk mi is. A DIGI Orbánista szervezet.
simmering73
@maci0427: Ezt magyarázd meg a két debilnek, pegeronak meg durbincsnak.
emerencia
Ma délelőtt várakoznom kellett valahol, gondoltam elütöm az időt egy kis digi tévézéssel a telefonomon online. Beugrott, hogy mától nincs rajta az rtl. Nagy hiba mert a sok idióta műsoruk mellett akad azért egy pár nézhető is. Így nem volt kedvem használni ezt a szolgáltatást. Inkább átkapcsoltam az euronewsre. Ott legalább korrekt a hírszolgáltatás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.