A közúti közlekedés biztonságát, folyamatosságát befolyásoló események, közlekedési hírek.

M0-s déli szektora: felejtse el!

Baleset történt az M3 autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalán, Gyöngyös-nyugat csomópontnál. A 70-es km után egy autókat szállító tréler utánfutója felborult., a forgalom a belső sávon halad.

A 8-as főúton, a 159-es km-nél, Magyarszecsődnél egy személyautó kerékpárost ütött el. A főutat lezárták, a forgalmat elterelik.

A reggeli erős forgalomban lelassult a haladás a főváros felé többek között

- az M3-as autópályán az M0-s autóúti csomópont után,

- az M2-es autóúton Göd térségében

- a 4-es főúton Monortól,

- a 31-esen Mendénél,

- az 10-es főúton az ürömi körforgalomnál.

Nagy a zsúfoltság az M0-s autóút déli szektorán is. A Csepel szigeti szakaszon az M1-es felé vezető oldalon kell megnövekedett menetidőre készülni.

Az M1-es autópályán, Budapest felé, Bicske közelében aszfaltoznak. A 42-es és a 40-es km között a külső és a leállósávot elkerítették a járművek elől, így várhatóan este 7.00 óráig csak egy sávon haladhat a forgalom, emiatt lassabb haladásra számítsanak!

Helvécia közelében, az 54-es főút 8-as km-ében egy teherautóról korábban szennyeződés került a burkolatra, ezért ott félpályán halad a forgalom.

* * *

Az M0-s autóút Csepel-szigeti csomópontjaiban a hétvégén átépítették a tereléseket.

- az M0-s autóút – M1-es autópálya felé vezető oldalán –, a 19-es km-nél lévő szigetszentmiklósi csomópont lehajtó ágát megnyitották és ezzel egyidőben a következő, halásztelki csomópont lehajtó ágát, a 16-os km-nél viszont lezárták.

Az M5-ös autópálya irányából érkezők a Csepel-szigetre így már csak Szigetszentmiklósnál tudnak kihajtani. Ha azt elmulasztják, leghamarabb az M6-os autópálya csomópontjában tudnak visszafordulni.

Fontos információ, hogy a szigetszentmiklósi kijárat megnyitását követően

- az M1-es felé a felhajtás továbbra sem lehetséges,

- illetve a pihenőbe és a benzinkútra kihajtók nem tudnak visszatérni az autóútra az M1-es felé, ezért a halásztelki csomópontig terelőutat jelöltek ki a szigeten, mert csak ott lehet újra elérni az M0-st.

(Utinfom)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.