Kanállal és lepedővel próbált öngyilkosságot elkövetni a terrorizmussal vádolt Hasszán F.

Hétfőn közölte a Fővárosi Törvényszék, hogy ismét meghosszabbította a Budapesten elfogott, terrorcselekménnyel gyanúsított szír férfi Hasszán F. letartóztatását.

Most kiderült fogvatartása ideje alatt három alkalommal is öngyilkosságot kísérelt meg a férfi. Egyszer egy kanállal próbált kárt okozni magában – a nyaki ütőerét próbálta felsebezni – másik alkalommal lepedővel próbálta megfojtani magát, a harmadik kísérletről nincsenek információk.

Háromszor kísérelt meg öngyilkosságot a Magyarországon raboskodó terrorista

Hasszán ügyvédje a hvg.hu-nak megerősítette, hogy

ügyfele tényleg többször próbálkozott öngyilkossággal fogvatartása ideje alatt. Elmondása szerint a börtönbeli állapotok és a kialakult sötét gondolatok vezettek a férfi öngyilkossági kísérleteihez.

Úgy tudjuk, a szírt egyszemélyes cellában őrzik, ahol 24 órában kamerák figyelik minden mozdulatát. A többi rabbal gyakorlatilag egyáltalán nem érintkezik, kapcsolata csak az őrökkel van, több fegyelmi eljárás is indult ellene, főleg az étkezésnél vannak gondok vele, de az öngyilkosságok miatt is indult eljárás, igaz, ezeket megszüntették.

Hassan ügyvédje még mindig hiányolja a közvetlen bizonyítékot, amely megalapozná a letartóztatás meghosszabbítását, amit hétfőn elrendeltek.

F. Hassant 2018. december 30-án a Liszt Ferenc repülőtéren ellenőrizték. A 27 éves férfi hamis okirattal igazolta a saját és a vele lévő nő személyazonosságát, ezért a bíróság embercsempészés és más bűncselekmény miatt felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte, valamint három évre kiutasította Magyarországról. Ezt követően a férfi idegenrendészeti őrizetbe került, közben azonban a nemzetközi nyomozás kiderítette: F. Hassan 2016 óta az Iszlám Állam nevű nemzetközi terrorszervezet tagja.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(hvg.hu)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Kést dobálni még nem lehet azokból a figyelő kamerákból? Fejletlen a technika...:)
1magyar
Hogy a f@ba nem sikerült neki??? Nem kerülne olyan sokba.
Csizmás Kond
...adjatok egy kanalat, hogy lőjem főbe magamat...na ez ilyen.
kulabombaafityiszre
A görög titkosszolgálat elengedte,mert semmilyen terhelő bizonyítékot nem talált hasszán f-re.
Nálunk meg a birkák etetésére kellett egy "ráfogjuk hogy terrorista" ember.
tudode
Nem lehet egyébről szó úgy Ahmed H., mint Haszán F. mutogatásával, mint az elrettentés magasiskolájának a gyakorlása, leköpve az ÁRTATLANSÁG VÉLELMÉT!
.
Váltogatva a két menekültet mutat rá pártunk-, és kormányunk, hogy az ÜKELME FÖGYÉRE egycse lépjen, mert hasonló sors vár rájuk.
.
Nevetséges az, hogy valójában MINDENKI GYANUS, aki jelöletlen csekkel fizet be a postán, hogy pár tízezer froncsival nem-e a TERRORISTÁKNAK szánja a lóvét! Tehát ide Hasszán, oda Hasszán, mindenki gyanús aki él, és mozog, kivéve azokat, akik fújják a passzátszelet!
.
---- Lesújtó ENSZ-jelentés Magyarországról
.
www.youtube.com/watch?v=rktpjsYsCmk
.
???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.