Amit az Orbán-kormány a Budai várral művel, az -divatos szóval élve-, már régen nem egy idősödő hölgy face liftingjére, azaz ráncfelvarrására, sokkal inkább egy bűnöző plasztikai műtétjére emlékeztet ahol a delikvens merőben új arcot vesz magának. A hamis kép felépítése folytatódik.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
A bunkók meg sem köszönték, hogy berakhatták alsó felüket a KÉSZBE, érdemtelenűl, leamortizálva a tisztességüket!!
.
Csak hogy tudják ilyen volt a II. világháború után Budapesttel együtt a királyi vár is
.
www.origo.hu/foto/20140404-budapest-a-masodik-vilaghaboru-utan-es-most-elotte-utana-interaktiv-kepeken.html
.
.
Oszt a paraszt bácsi nevelhetetlen gyeröke fölgyütt Pöstre, és asziszi üvé az egész világ
.
www.youtube.com/watch?v=NOer5SZ2Jt8
.
Asziszi a piszi, hogy az omladozó falú, kétszer átadott várkert bazári majmai úgy mutatnak a várban, mint ahogy MUTATNAK a SS multjukkal, a jelenükről nem is szólva!
Aki Én
Ha történetesen mondjuk Gyurcsány tenné ezt az elképesztően beteg és drága várátalakító és várbaköltöző őrületet, akkor még a buta fidesz-szekta is elismerné, hogy qrva beteg.
Talán azt is megkérdeznék a belterjes fórumaikon, ahol még az elmebeteg és buta @Verőce IQ 21: sem kívánatos, hogy milyen felhatalmazás és erkölcs szerint teszi, költ 100 milliárdokat erre közpénzből egy elmebeteg suttó?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.