Ez az, aminek felrúgása a baloldali – gyurcsányista stb. – képviselők szokása lett: erről hazudozott a „közmédiában” Hidvéghi Balázs. Hazudozás minden szinten Igen, most Hidvéghi Balázs hazudozott – a Fidesznek „anyanyelve” a hazudozás: álmukból fölébredve is köpik a hazugságokat. És a készséges „köz”- és terrormédia eljuttatja mindenhová őket.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nem tisztem mentegetni Hidvégi generációját, de felismerték, hogy mi a módja az érvényeSÜLÉSNEK!
.
Az, ha EZERREL tesznek eleget annak, hogy
..
---- Orbán: ,,A kormánynak soha nem az a dolga, hogy kormányozzon."
.
www.youtube.com/watch?v=_ohPINnmPAI
.
Neveket nem említve, többen vannak a bársonyhokedlira pályázók MINDEN ÉGTÁJNÁL a lejárt lemezű frakcióvezetők. szócsövek magas állami tisztségeket betöltve, de tisztességesen kell viselkedniük, mert különben a patriárKÁJUK lő rájuk:
.
"""Ángyán József szerint az egyik legnagyobb problémánk „hogy egyfajta – az 50-es évekből jól ismert – fortélyos félelem igazgatja az életünket, hatja át a társadalmat.” Ezt ő maga is megtapasztalta, amikor Orbán Viktor rá utalva, nyilvánosan azt mondta: „aki tisztességesen viselkedik, és megsebesül a csatatéren, azt kihozzuk, de aki nem, arra mi is lőni fogunk.” ""
.
www.facebook.com/sajtoszabadsagert/photos/a.175487312488054/788919614478151/?type=1&theater
.
Azért sanyarú az élet szinte minden szinten ŐFÉLESÉGE csatasorában szédelegni!
.
RémeSS!
kereső
Miféle "szokásjog"-ra hivatkozik ez a jóember? 2010 óta a fidess minden "szokásjogot"- irott-és iratlan törvényt felrugott.És nem a "gyurcsányista" ellenzék 8 képviselője nem szavazta meg az alelnöki tisztséget , hanem az unió többi 27 tagállamának képviselőiből álló szakbizottság. Ja és tiltakozott 200 civil szervezet is, mert úgy gondolják, hogy a pofátlan cinizmusnak is van határa- még az EPP részéről is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.