Biztonsági őrök találták meg, majd rejtették el a mélyhűtőbe egy idős nő pénzét Miskolcon – tájékoztatott honlapján a rendőrség.

Biztonsági őrök lopták el egy idős néni 900 ezer forintját Miskolcon
Fotó: Pixabay

A lopással gyanúsítható 25 éves miskolci és 37 éves takataharkányi férfi július 19-én, 19 óra és 20 óra között egy táskát talált Miskolcon, a Búza téri buszpályaudvaron, melyet csak azután juttattak vissza a tulajdonosának, hogy

kilopták a benne lévő közel 900 ezer forintot.

A pénzt elosztották egymás között, majd szolgálati mélyhűtőjükbe rejtették.

A néni, miután visszakapta a pénz nélküli táskáját, feljelentést tett a rendőrségen.

A Miskolci Rendőrkapitányság forrónyomos csoportja a helyszínen rövid idő alatt megtalálta a mélyhűtőbe rejtett zsákmányt. A pénzt a rendőrök lefoglalták, amit visszakap majd jogos tulajdonosa.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Levendula
Valamikor válogathattak a biztonsági őrök között a munkáltatók. Ma már mindenkit felvesznek, mindenki "megfelel"... Van olyan szupermarket, ahol börtönviselt a biztonsági őr...
vacsi
@Levendula: A biztonsági őrök nagy része régen is, és ma is bűnöző! A néni valóban szerencsés, hogy csak a pénzét vették el, az életét nem. De pl. a Hajógyári Szigeten több fiatalnak az életét vették el - azóta sem hallottam, hogy bárkit is megbüntettek volna!
volvós
Hoppá !!! Hogy került a táskába 900 ezer HUF ??? A tolvajok tuti, hogy a
kisebbséghez tartoznak ( ...mert a többség már a sitten rohad a b.zik között ) !!
nezelodo
Mindig gyanítottam, hogy nem a biztonsági őrök közül kerülnek ki a jövő század szentjei! Arra is nagy esély van, hogy a keresztény kormányunk adóhivatala firtatni fogja, hogy honnan volt a néninek ilyen temérdek pénze, és az miért nem a Mészáros Viktor számláján van?
Cappuccino
Talán nem kéne általánosítani. Én is voltam biztonsági őr a Paskál strandon, ahol találtam majd 400000 ft ott. A pénz tulajdonosa hiánytalanúl megkapta a pénzét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.