Vajon mi lehetett az indíték?

Megrázó felvétel: földön fekvő embert rugdostak össze Budapesten

Az Index kapott egy durva videót olvasójától. A felvételen az látszik, hogy egy csuklyás férfi rugdos egy földön fekvő embert, áldozatához többször is visszatérve.

A rémisztő eset Budapest belvárosában, a Garay utca Hernád utca sarkánál történt hétfőn.

A rendőrség kedden délután közleményt adott ki, amelyben azt írták, elfogták a támadót.

A VII. kerületi rendőrkapitányságon egy férfi kedden feljelentést tett egy 30 éves férfi, K. László ellen, mert hétfőn délután 5 óra körül bántalmazta a Garay utcában. Elmondása szerint az elkövető már vasárnap este is bántalmazta őt a Garay utcai lakásában, akkor egy karddal több helyen is megvágta a kezét.

A rendőrök a feljelentés után 10 perccel elfogták K. Lászlót, ellene súlyos testi sértés miatt indult büntetőeljárás. Kihallgatását követően a férfit a rendőrök őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásának indítványozására.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
A videón jól látszik, amint egy rendőrautó elmegy a földön fekvő, éppen rugdosott ember mellett. Kik ültek vajon benne? Kiderítették már?
vacsi
A videón jól látszik, amint egy rendőrautó elmegy a földön fekvő, éppen rugdosott ember mellett. Kik ültek vajon benne? Kiderítették már?
ila51
@vacsi: ...nem akartak belebonyolódni
Borsodi
Az indíték talán fehér volt a rugdosók meg csak félig.Nálunk a rendőrök akkor nem veszik észre a verekedést ha a cigányok ütnek valakit.
Dr plágium
@vacsi: Az a környék veszélyes, a rend éber őrei olykor be csukják a szemüket.
maci0427
@Borsodi: Igen , általában amíg nincs nagyobb balhé és nem folyik vér , addig nemigen szeretnek és akarna beleavatkozni még akkor sem nagyon ha magyar ember ellen történik valami bűnös dolog !!! Nyugat ennyivel is különb !
Málna
@vacsi: Teljesen mindegy. Gondolom, előre nézett a sofőr, nem vette észre a balhét.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.