Egy különösen drámai bejegyzést találtunk a legnagyobb közösségi portálon, és még mielőtt bárki is felháborodna: ebben az esetben nem számít mi a politikai meggyőződése a szerzőnek. Ha igaza van akkor igaza van.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Olvassátok el érdemes, leírja a mai magyar valóságot, DE NEM AZT AMIT A 170 ÁLLAMTITKÁR PROPAGÁL!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Eriksson: nem tudom tudod e mi az ischiász? Eddig én sem tudtam. Iszonyú fájdalom a derékban, a lábban. Rálépni reménytelen, mert nem tart meg. Szerencsére nagyon rendes a háziorvos, fájdalom csillapító, majd a gyermekem elvisz rtg-re holnap. Reuma időpont? Majd valamikor szeptemberben. persze addigra szerencsére elmúlik. A rossz hír, hogy visszatér minden bejelentés nélkül. lehet, hogy egy év múlva, lehet, hogy két hónap múlva. Utcán bottal bóklászva egy megjegyzés: Nézd, hogy be van rúgva, most is a falnak támaszkodik. És ilyenkor elgondolkozik az ember, hogy hova jutottunk.
A cikkhez annyit, hogy bizony ez előfordulhat egy súlyos gyomorrákosnál, egy perforált gyomorfekélynél. Van akinek a fájdalmát csak morfinnal lehet csökkenteni, de azt se mindig. Azért bevihették volna egy kórterembe.
Dr plágium
Tökéletes kórképet festett a mai állapotokról!
Dr plágium
@Nessy: A fájdalomcsillapítást is megoldhatták volna. Minden embernek joga van méltósággal meghalni. Lehet hogy a kh. szabályosan járt el szerintük, de egy beteg emberi méltóságát sárba tiporták.
Eriksson
@Nessy: Hát igen. Kívülről nem lehet megítélni más ember belső problémáit, fájdalmait. Sokszor még az orvosok se.
És igen, van olyan fájdalom, amit nemigen lehet csillapítani. Mellettem egy májrákos viszonylag fiatalember haldoklott két napig. Morfiumtól öntudatlanul is nyögött, jajgatott, szinte az utolsó percéig. Ha az osztály összes orvosa és nővére körülötte tüsténkedett volna, akkor se tudott volna segíteni rajta.
csak úgy....
@Eriksson: te papolsz itt az "egyedi esetekröl" közben napi szinten történik hasonló,persze míg nem veled vagy a családodból valakivel,...no, majd az után leszek kíváncsi a híres optimizmusodra és toleranciádra...
azt tudtad,hogy magyarországon,több mint 30% al többen halnak meg gyógyítható betegségekben,mint mondjuk a lengyeleknél,cseheknél , szlovákoknál?
Nessy
@Dr plágium: Ezt az emberhez méltó "távozást" adja meg a hospice.
Tudom, évekig voltam önkéntes ápoló. Csak hát erre nem igazán jut a fenemód kereszténykormányunktól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.