Hiába kerestek többet a magyarok 2018-ban mint előtte, még így is csak Mexikót előzi meg Magyarország a frissen közölt OECD adatok alapján - számolt be a Euronews. Mexikóban az éves bruttó átlagbér tavaly 16 298 dollár volt (ez körülbelül 4,7 millió forint), ez a legalacsonyabb az OECD-országok közül, és kevesebb mint ezer dolláros bruttó éves bérnövekedést jelent a tavalyi 15 314 dollárhoz képest.

Forrás: napi.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Hiába no dübörgünk!!
Érdekes hírek

s nagyin egyértelmű képpé állnak össze

A napi.hu mai index.hu-s tukmálásából:

Egyrészt: „A kínai kormány a fékre lépett a külföldi terjeszkedési tervekkel kapcsolatban, de legalábbis jobban figyel a projektek életképességére, már csak a kínai vállalatok adósságterheivel kapcsolatos aggodalmak miatt is ” és „Egy út, egy övezetet világszerte egyre több kritika érte, amiért kigazdálkodhatatlan hiteleivel adósságcsapdába ejti a kölcsönöket felvevő országokat. ”! =))
Aztán: „Egyre többet késik a beruházás, mert a Roszatom nem tudja leszállítani az engedélyeztetési dokumentációt, ha pedig tartják a határidőket, az érdemi munka épp a 2022-es választás előtt indulhatna. A Fidesz ebben már politikai kockázatot lát, miközben az orosz hitel feltételei egyre rosszabbak és kihátrálna belőle a kormány” =))
és: „Hiába kerestek többet a magyarok 2018-ban mint előtte, még így is csak Mexikót előzi meg Magyarország a frissen közölt OECD adatok alapján”! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.