A barátok sem beszélhetnek a lábadozó énekessel.

Demjén még május elején kapott enyhe lefolyású agyérgörcsöt, ami miatt helikopterrel kellett Pécsre szállítani. Szerencsére néhány nap után kiengedték az intenzívről, majd a kórházat is elhagyhatta. Az mindenki számára világos volt, hogy hosszabb rehabilitáció vár rá, de a Kossuth-díjas művész állapotáról azóta sem érkezett információ.

A Borsnak sikerült felvennie a kapcsolatot az énekes jó barátjával, Frenreisz Károllyal, aki egy kisebb felvilágosítást tudott adni arról, mi is történik most Demjénnel.

Másfél hónapja találkoztam vele utoljára, de azt tudom, hogy javulófélben van. Pihenget, nem lehet zavarni. Ő most gyógyul, majd beszélünk, ha megerősödik.

A rehabilitáció ezen szakaszában tehát ő sem találkozhat barátjával, a kórházban töltött időszakában azonban ott lehetett a zenész mellett. A tény, hogy decemberre már Aréna-koncertet vállalt, Frenreisz számára is megnyugtató lehet.

Addig minden koncertjét lemondták, de a decemberi meg lesz tartva. Az orvosai és ő is azon vannak, hogy addigra teljesen felépüljön, megerősödjön, ami az ő és Isten segedelmével sikerül is

– nyilatkozta a Borsnak Frenreisz Károly.

Címlapkép: YouTube/M2 Petőfi TV

(borsonline.hu)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A hetvenes években sokan éljenezték a Bergendy- és később Rózsi-koncerteken. Aztán teltek-múltak az évtizedek és semmi újjal nem tudott előlépni, csak a régi dalait bírta újra és újra előhúzni, amikor elfogyott a pénz, ahogy kortársai egy része tette és teszi. Innentől számomra elfogyott az éljenezni való, már csak egy roggyant alkoholista öregembert látok, aki azt nyökögi "én voltam valaki". Ezen mit éljenezzek? Inkább sajnálom szegényt, hogy csak ennyire ment a tehetségével. Talán ma már ez lenne az ideális díja: uploads.disquscdn.com/images/b9220e85f5a835203785f753fbdf5fcb5b2bfb4dd80cde9643fc35add8b404c7.jpg?w=600&h=255
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
verőce21
@Commenter: (15:48) Sőt, 47.500.- ból! - mondta.
Commenter
@verőce21: Neki ez még aprópénz se. Le sem hajol érte. Ha csak le nem váltották, mert közpénzből újította fel a háza előtt az utat. A te adóforintjaidból is.
Macskaszem
Én szeretem a Rózsi dalait, és ez már így is marad. Mellesleg a többi hasonló korú zenekar, Omega, Edda, vagy Kordáék stb mind a régi sikereikből élnek. Ha alkottak is újat, az nem volt átütő. Amúgy Petőfi se ír már új verset, de attól a régi ugyanolyan érték marad.
Commenter
@verőce21: a Kisherceg még ennél is kevesebből, (valójában többől) élt, olyanból ami nem mérhető pénzben. A szeretetből. Mindenkinek adott belőle, a rókának is, aki végtelenül boldogtalan volt, hiába vadászott. Minden egyforma volt körülötte. Nagyon várta a Kis herceget a róka, az ő ünneplőbe öltözött szívével, amivel ő látott.De várta a herceget a kisvirág is. A hercegnek választani a kellett. A rókák iránti felelősséget ráhagyta az emberekre...erre a semjén-félék levadásszák őket és ebből akarnak jótékonykodni.
verőce21
@Commenter: Tudod, én majd a szarvasokat és őzbakokat fogom az idén szeptembertől levadászni. Mert lejárnak hozzám az erdőből, a hegyoldalról, már mindent felettek, feldúltak a telkemen. Nagyon elszaporodtak. Ezek is az én pénzemből...
A rókák iránti felelősséget ráhagyom az emberekre, pedig azok is jönnek...
Commenter
@verőce21: és akkor a vadász világkiállításra te szállítod majd a levadászott szarvast, őzet, meg a szarvas és őzpörköltet is? :(
Ha róka van, lesz ott még kígyó is. Készíthetsz új csizmát a kígyó bőréből, ha már úgyis vadászol, mint a shikari meg a fővadász.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.