A ceremónia előtt 40 perccel súlyos allergiás rohamot kapott egy budapesti menyasszony. A nem mindennapi, rövidített esküvőről az Országos Mentőszolgálat számolt be Facebook-oldalán.

Megmentették a mentősök a majdnem elmaradt esküvőt, de utána egyből kórházba vitték a menyasszonyt

Fotó (illusztráció): Pixabay CCo

A hétvégén, egy budapesti esküvő előtt súlyos allergiás rohamot kapott egy menyasszony, ezért zokogva telefonált be a nagy napon a mentőszolgálatra. A mentősök megállapították, hogy

ételallergia okozhatta a panaszokat, ami nem csak légzési problémákat, de jól látható bőrelváltozásokat is okozott a fiatal menyasszony arcán és karján.

A gyors ellátásnak köszönhetően a tünetek jelentősen enyhültek, de nem szűntek meg, így a mentősök közölték vele, hogy azonnal kórházba kell szállítani. Az ara emiatt természetesen igen kétségbeesett, mert így elmaradt volna a szertartás. Kérésére azonban a mentősök rugalmasan kezelték az ügyet. Beküldtek két egyenruhás férfit a násznép közé, és a mentősök kérésére, kicsit felgyorsították a szertartást. Ezalatt a szállítást elvégző egység is kiérkezett az esküvő helyszínére, így a fiatal pár már mint férj és feleség érkezett a kórházba.

Az OMSZ Facebook-oldalán azt írta:

Zokogva hívta a mentőket saját esküvőjére egy fővárosi menyasszony a hétvégén. A nőnél 40 perccel a boldogító igen kimondása előtt allergiás panaszok léptek fel, így rövid időn belül mentőtiszti kocsi érkezett a helyszínre. A “fátylat felhajtva” sokat látott bajtársaink szemöldöke is megemelkedett, az ismert ételallergia ugyanis nem csak légzési nehézséget, nagy kiterjedésű, jól látható bőrelváltozásokat is okozott a fiatal nő arcán és karjain. Az emelt szintű ellátásnak köszönhetően a tünetek jelentősen enyhültek, de nem szűntek meg. Közben érdekes alkudozás vette kezdetét, hisz bajtársaink további kórházi ellátást tartottak szükségesnek, a megkönnyebbülten szipogó menyecske viszont férjhez szeretett volna menni. Végül bajtársaink rugalmasan kezelték a helyzetet és a fiatal pár egy rövidített verzióban fogadott örök hűséget, amíg az elszállítást végző egység megérkezett. Az valószínűleg sokaknak feltűnt, hogy két aggódó egyenruhás vigyázza az eseményt az első sorból, azt azonban kevesen látták, hogy férje kíséretében, stabil állapotban szöktetik kórházba a menyasszonyt.

Mielőbbi felépülést és sok boldogságot kívánunk,

Bajtársainknak gratulálunk!

Forrás: Blikk, OMSZ

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Bogdab Anna
@ila51: Az izgalmat akarta csillapitani az evessel vagy hogy mar nem is volt miert izgulnia ? :) na mindegy a lenyeg a happyenden van es boldogan elnek mig meg nem halnak :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@verőce21: Reméljük a férjéé is. :-))))
jesz
Felejthetetlen esküvő. Az aranylakodalmukon is ezen nevetnek.

Hajrá Mentők!
ila51
Magabiztos az ara , az biztos ,...- hogy bírt enni az izgalomtól ?
Bogdab Anna
@ila51: Az izgalmat akarta csillapitani az evessel vagy hogy mar nem is volt miert izgulnia ? :) na mindegy a lenyeg a happyenden van es boldogan elnek mig meg nem halnak :)
papa.49
Boldog hosszú házasságot kívánok nekik !!!
Lepényleső
...s a nászéjszaka,- csak nem volt egy szolgálatos nővér feladata?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.