Berki Krisztián az Egyenes beszéd vendége volt, és mivel nem tetszett neki Rónai Egon hozzáállása, kirohant a stúdióból – erre reagált most. Rónai Egont mikor látták utoljára a kamerák előtt felszabadultan nevetni...? Tegnap este ez is megtörtént igy nem csak a rekordnézettség hanem Egon jókedve is nekem köszönhető! Eggyel jön Nekem a felesége

Forrás: nlc.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Mert olyan sotet vagy, Simahereju, hogy azt sem vetted eszre, hogy Ronai Egon nem altalaban nevetgel valamilyen hulye vicceden, hanem siman teged nevet ki, a nyilvanvalo bunkosagodat...:o))) Na persze, ehhez kellene kb egy 20-as IQ minimum,... Majd talan a kovetkezo evszazadra osszejon ekkora tudasod...:o))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bodorandras
@karma1: Áá, talán a következő évezredre, de az se biztos.
desir62
Vasalt töketlen, kit érdekel. Ez is o1g embere.
Nessy
Vizuális tipus lévén, elképzelem, amint reggelente Berki bekapcsolja a vasalót, és simára vasalja a heréit, mint más az ingét!
Jozefina
Egyáltalán minek hívják be a tv stúdiókba??? Ha valaki elhinti, hogy ő lesz a legjobb főpolgi, akkor jár neki egy tv-s beszélgetés???
karma1
@Jozefina: Sajnos, jar,... Azert Budapest lakossagabol sem akar mindenki az lenni - ez bizony egy nagyon fontos poszt, kulcsfontossagu - ezert AKARKI, BARKI indul ezert a posztert, annak bizony jar minimum egyszer a nyilvanossag, barmekkora blodli is a dolog!NEM az illeto szemelynek, hanem a kulcspozicionak koszonhetoen jar ez a fajta TV-s, radios, vezeto ujsagos hirkozles... Ugyanezzel az erovel vallalkozhatna peldaul egy nagyon jo hiru egyeni vallalkozo is, vagy tudos, esetleg a ciganyvajda. EZ a nyilvanossag mindenkinek kijar, aki erre a posztra palyazik. Az mar egy mas kerdes, hogy milyen hatszellel, kinek a biztatasara, tamogatasara, esetleg parancsara. (Ebben az esetben meg azt sem zarom ki, hogy orbanek megzsaroltak berkit, azt mondtak neki, hogy MUSZAJ papiron elindulnia, esetleg elengedik neki a varhato bunteteset). orbanisztanban minden lehetseges...:o((((
karma1
@Nessy: Inge nem leven - mindig ujat vesz -, marad a here, mint vasalnivalo...:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.