Minden bizonnyal a nagy meleg teszi, hogy egy hetes késéssel esett le a tantusz! Pedig olyan nyilvánvaló! Mert ugye az biztosan bugyutaság, hogy a sokat-próbált és látott nemzetvezető hagyta magát átrázni, vagy hogy önös érdek vezérelte volna? Keressenek egy kellemesen légkondicionált helységet, ahol van egy kényelmes fotel – az sem baj, ha “olvasó”, nem kell félni tőle – és gondolják végig: mi vezérelhette Orbánt, amikor rábólintott a minden magyart közös 31 millió eurójától, azaz cirka 100 milliárdjától megszabadító ötletre.

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Majd Lőrinc bérelni fogja! Szerény összegért.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
menekült
@advocat: Bérelni az államtól? Annak nem sok értelme van, ez nem olyan, mint amikor 0rbán papa alcsútdobozi birtokát, kastélyát Mészáros Lőrinc évek óta úgy bérli évi 15 millió forintért a papától, hogy meg se fordul Alcsútdobozon, maga helyett inkább 0rbán Viktor nevű volt iskolatársát és annak családját küldi oda használni a bérleményt, amit persze rendesen kifizet. (minek feltüntetni a vagyonbevallásban a papa évi 15 milliós bevételét - és még mennyi más hasonló milliót, milliárdot - amikor az névleg 0rbán apuka zsebébe vándorol).

Az adriai kikötőt, amikor majd el kell ismerni, hogy használhatatlan és ráfizetés volt, legjobb lesz eladni valakinek potom pénzért, öööö ... izé ... talán Mészáros Lőrinc vagy Tiborcz István meg fogja tudni venni a milliárdjaiból pár millióért. És egyszercsak hipp-hopp, az 0rbán családnak vagy egy hozzá közelálló családnak lesz egy 32 hektáros tengerparti üdülője, jachtkikötője, ilyesmi.
Commenter
@papa.49: nem érdekes. Budapest-Sanghaj repülőjárat már van, az, hogy Budapesten nyáron megbénul a tömegközlekedés az mindegy is.
Lepényleső
...mert álmaiktól csak étvágyuk nagyobb?
Mirabilis
Ki nem tudta elsőre, hogy a magyar emberek pénzéből orbán tulajdonába kerül?
papa.49
@Commenter: Azon nem tudják majd szállítani a darabonként 21.5 tonnás konténereket, a konténer szállító hajók (a közepesek) 15 méteres merülésűek, tehát a ,,KIKÖTŐBE,, BE SE TUDNAK HAJÓZNI, arról már nem is szólva, hogy a hajók hossza vetekszik a terület hosszával !!!
Commenter
@papa.49: ezeknek semmi nem elég. Kíváncsi vagyok visszavesznek-e, most hogy bírósági szakaszba lépett a kötelezettségi eljárás a kormány ellen a Stop Soros miatt. Nem, nem fognak, majd jön a bánccsák Mo-t szöveg, mert sikeresebbek vagyunk mint az egész EU. Egy sor más dolog is van ami miatt pert varrhatnak a nyakukba hogy is van ez a homályosan megfogalmazható jogállammal ami olyan rendben van? Szorul a hurok, remélem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2019. November 21., 08:03
Eltűnt egy idős svájci nő Budapesten
Itthon - 2019. November 21., 07:57
Alvás közben fosztottak ki egy fiatalt