Öt embert öt meg a kilencvenes években Balogh Lajos. A százhalombattai rémként elhíresült férfi, akit négy nő kegyetlen kivégzése miatt ítéltek életfogytiglani börtönbüntetésre – de állítása szerint az apját is megölte –, az RTL Klub Fókusz című műsorának adott interjút, amelyben elmondta: az összes gyilkosságra pontosan emlékszik, nincs olyan nap, hogy ne gondolna rájuk.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Az apja meggyilkolása helyes volt, aki ilyet tett a gyerekével ezt érdemli. A gyerekverés ide vezet.
1magyar
Mindenkit megvertek gyerekkorában. Persze, volt, akit nem szögesdróttal, nem fapapuccsal, nem a csatos felével a szíjnak. Nem vágták a falhoz, nem dobták be a radiátor alá. Sorolhatnám, de… hát ez jutott és ez lett a következménye."
Csoda, hogy ilyen ember lett???
vacsi
"Most a tudományok érdeklik, és a műsor készítőinek azt mesélte, érdekes felfedezésre jutott: pontosan tudja, mik a prímszámok. "Ha ezt előadom egy matematikusnak, akkor meggyőződésem, hogy ő is azt fogja mondani, hogy át kell írni a matematikakönyveket. Tehát alapjaiban fogja megváltoztatni a jelenlegi tudomány állását a matematikáról.""
Szerintem meg a törvényeket kellene nagyon sürgősen átírni: az ilyen férgeket kivégezni, gondolkodás nélkül; megszüntetni a "jó magaviselet" miatti szabadulást; megszüntetni a milliós kifizetéseket a bűnözőknek a börtönkörülmények miatt; a gyilkosokat a börtön pincéjében, a falhoz láncolva tartani; ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.