Reggel öttől várják a betegek az intézet lépcsőházában, hogy sorra kerüljenek. A rendszer átláthatatlan, a kemoterápiás kezelésre érkezők még a sorszámhoz is sorszámot húznak. Információhiány, bizonytalanság és embertelen körülmények várják azokat a daganatos betegeket, akik az Országos Onkológiai Intézet Kékgolyó utcai épületébe érkeznek kemoterápiás kezelésre. A hajnali érkezés és a többórás sorban állás sem garancia arra, hogy sorra kerülnek, márpedig tizenegyig be kell jutniuk az orvoshoz, hogy aznap megkaphassák a szintén több óráig tartó kemoterápiás kezelést – írja a 24.hu.

Forrás: nlc.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Ez nem csak a Kékgolyó utcai intézmény jellemzője, hanem országos. A betegek száma csak szaporodik, az orvosoké pedig fogy. Menekülnek az egészségügyi intézményekből.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
volvós
Kóser Miklós elvtárs hagyatéka, hogy rohadna el...
Eriksson
@Mirabilis: Én ezzel szemben kívánok neked jó egészséget, s azt, hogy soha ne kerülj olyan helyzetbe, mint amilyet kívánsz nekem.
Eriksson
@Eriksson: Éppen ma voltam a gasztroenterológián felülvizsgálaton, ahol időpont ellenére másfél órányi várakozás után került rám a sor, olyan sok volt a beteg.
A vizsgáló orvosnő bocsánatot kért, hogy megvárakoztatott. Holott ő tett nekem szívességet.
Eriksson
@Mirabilis: Éppen ma voltam a gasztroenterológián felülvizsgálaton, ahol időpont ellenére másfél órányi várakozás után került rám a sor, olyan sok volt a beteg.
A vizsgáló orvosnő bocsánatot kért, hogy megvárakoztatott. Holott ő tett nekem szívességet.
Eriksson
@Mirabilis: Ne kívánjak? Talán neked sem kellene.
Eriksson
@Mirabilis: És nekem ehhez mi közöm? Talán én intéztem így a dolgokat? Kapj már a fejedhez drágám!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.