Végleg leszámolnak azokkal, akik a "no sport" elvet követve inkább kényelmesen élveznék az élet más területeit az edzőteremben töltött izzadt évek helyett. Végül is agyra is lehet gyúrni! Az “izomagy” az úr!? 2025-re nagyszabású sporteseményt tervez Mocsai Lajos, a Testnevelési Egyetem rektora. Mocsai Tusványoson beszélt a körvonalazódó tervéről.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

42 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Ez az a mocsai, aki doktori cím nélkül, mint díszdoktor lett professzor? Ennyi titulus mellé szerintem már járna a neve után az ipszilon.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
simmering73
Ez az a mocsai, aki doktori cím nélkül, mint díszdoktor lett professzor? Ennyi titulus mellé szerintem már járna a neve után az ipszilon.
Nessy
Van itt pénz, kérem szépen, csak nem arra, amire kellene!
Eriksson
Van már egy Maccabi a magyaroknak, mit akarnak még?
relatív
A hülyeségnek nincs határa...több értelemben IS ' értelmezhető ' a mai Magyarországon !

Az egyes tisztségek nem a tudás, hozzáértés ( ez inkább ellenérték ! ), hanem egészen más alapon kerülnek betöltésre. Ez látszik aztán mind a közélet-, mind a gazdaság-, mind a politikai sikereinken (? ) IS, erősen... Még az ország legnagyobb méltóságának személye IS hasonlóan példázza ezt a ' kiválasztást ' ! ( kivétel erősíti a szabályt ...)
kereső
Találékonyak nagyon, ha arról van szó, hogy lopni lehet.Mint a 2027-es úszó vb. Abból is csurran-cseppen 100-200 milliárd. Igaz, hogy még az előzővel sem számolt el senki.
colibri
Már Tusványos a világ közepe az összes narancsosnak? Mind ott tobzódnak a csuti főnökük körül? A románok helyében úgy kivágnám őket, mint macskát sz..ni!
nevemnick
Anyád rendezett volna el a bába segítségével, te köcsög.
CsipkeRózsa
@Eriksson: A magyarok által szervezett sport neve nem utalhat a Makkabeusokra, mert nem zsidók.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Érdekes a hozzáállásod.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Miért lenne érdekes, lehetne a játékok neve egy híres magyar hős vezér és sportoló.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Ha belegondolok, hogy az olimpia rendezése is meg lett akadályozva, fölösleges itt bármilyen össznépi sportnapokról beszélni. Még szerencse, hogy a Maccabi játékok zöld utat kapott.
reagens
Jó ötlet. Erősíti a magyarság tudatot és az összetartozást.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Miért szerencse az neked, hiszen folyamatosan ellene szövegelsz.

Orbán elfogadta a Maccabi itthoni megrendezését, te pedig tudomásul veszed Orbán döntéseit. Vagy nem jól tudom?
Orbán jól érzi magát, mint Tiszteletbeli csapattag. Sőt, van egy szép új hátizsákja is.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Ellene? És folyamatosan? Hol olvastál te olyat?
Vagy nem magyar anyanyelvű vagy, és rosszul fordítanak neked? Másra nem tudok gondolni.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Magyar anyanyelvű vagyok, ne beszélj mellé.
Hozzászólásaidban mindig gúnyosan utalsz, írsz a Maccabi témában, csak úgy, mint a velem kapcsolatos egyik-másik szövegedben.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Egyem azt a mimóza lelkedet. Ha frusztrált vagy, kötekedj mással. Nem vagyok vevő rá.
CsipkeRózsa
@Eriksson: A hiba nem bennem van, nem vagyok sértődős, csak ha nem tetszik valakinek a hozzámszólási hangneme, azt tettem szóvá, azt is azért, mert kiprovokáltad belőlem.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Szólj igazat s betörik a fejed. Mert az provokáció.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Mi volt a hsz.-ben az igazmondásod? Ki törte be a fejedet?
Ha igaz, hogy te az igazat mondtad, akkor fogadd el azt, hogy én az igazat mondtam neked, rólad.
advocat
Mocsai akadémiai doktor? Már csak hogy tudjam.
Eriksson
@CsipkeRózsa: 14:20 Ezt mondtam:
"Van már egy Maccabi a magyaroknak, mit akarnak még?"
És te nem álltad meg szó nélkül, holott nem is neked címeztem a mondatot.
verőce21
Indokolatlan cinizmus ez a címben szereplő (?) kérdőjel.
A díszdoktorihoz sem kell feltétlenül doktori cím, vagy értekezés. (Lehet, hogy S. Pál is meg fogja kapni?)
CsipkeRózsa
@Eriksson: Nem unod még?

Nem csak akkor szoktunk megszólalni, amikor névre küldjük azt, gondolom, bármilyen megszólalást lehet véleményezni.
Egyébként, az a hozzászólásod is egy gúnyos megjegyzés volt, azt jelezted vele, hogy mit akarnak a magyar olimpiával, amikor itt van egy zsidó olimpia a magyaroknak.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Őszintén szólva csak udvariasságból válaszolok, ha már megszólítottál.
Egyébként jól értelmezted amit írtam, bár nem annyira gúnyból, inkább józan megállapításból. A zsidóknak valóban mindenből több kijár, mint bármely más halandónak a világon.
CsipkeRózsa
Az összes hozzászólásod lényegét most mondtad ki, ami sütött a mondanivalóidból, tehát jogos volt az én összes válaszom.

A 13:49-es hsz-ed: " A zsidóknak valóban mindenből több kijár, mint bármely más halandónak a világon."
Eriksson
@CsipkeRózsa: Köszönöm.
Cáfolj meg, ha nem jól látom.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Mondjam csúnyán, hogy NEM IGAZ!!!
Eriksson
@CsipkeRózsa: Ez egy állítás, és nem cáfolat.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Amit te mondasz, az tény, vagy mit képzelsz magadról? Te azt mondod, én ezt mondom, miért több a te szavad?
csak úgy....
@Eriksson: érdekes! azt nem mered mondani,hogy a hibbant,meggondolatlan magyar miniszterelnök szervezett egy ingyen bulit,magyarországon a zsidóknak!? :) téged csak az zavar,hogy szerinted " A zsidóknak valóban mindenből több kijár, mint bármely más halandónak a világon. " miért nem mentél tiltakozni ? csak nem fostál? :)
ha orbán hamarosan zsidókat telepít magyarországra,akkor kiábrándulsz belöle? :)
Eriksson
@CsipkeRózsa: Kértelek, hogy cáfolj. De látom, te csak csűröd csavarod.
Semmi kedvem veszekedni.
CsipkeRózsa
@Eriksson: Te bizonyítsd, hogy úgy van, ahogy te állítod.
Eriksson
@CsipkeRózsa: Mondom, nem akarok veszekedni.
man at work
Sportot nééézni?...
Bakker!

A magyar, sportnemzet, Budapest Európa Sportfővárosa.
Aha...

444.hu/2018/10/10/europaban-nalunk-a-legtobb-az-elhizott-ember

Biztos Orbán a példakép ebben is.
csak úgy....
@Eriksson: furfingos egy alak vagy,te @Eriksson: ...
csak úgy....
@Eriksson: azt elhiszed nekem ,hogy a történelemben nem volt még olyan ügyes zsidó vagy sváb,aki 9 év alatt milliárdos lett,-közben még beszélni sem tud röndösen...
gondolom,gondolod,hogy kire gondolok ! ;)
Eladott Ország
Ez maga a pártállam definíciója és keresztmetszete, ahol a tudás, a teljesítmény, vagy az igazi tehetség kizsigerelt, üres fogalmakká devalválódtak. Innen már csak a züllés és a leépülés marad. Az rendben van, hogy lopnak (nem, dehogy van rendben), de amikor már minden kontár belepofázhat, oktathat, eldönthet, onnan a szürkeállomány előbb-utóbb elmenekül.
Hagyjuk a picsába azt is, hogy Magyarország erősödik, hogy csak még egy kicsit kell várni, és kilőhetjük magunkat az űrbe. Hogy teljes foglalkoztatottság, béremelés, sikeres egészségügy, oktatáspolitika, külpolitika, hogy megvédtük, megvédjük, irigyelnek mindenfelől. Mert a népszavazással is hogy megtiltottuk, hogy mások döntsék el, kit engedünk be az országba és kit nem. Soros György meg külön megrohadhat. Sikertörténet ameddig a 9 hónap múlva esedékes szürkehályog-műtétre várakozó szemünk ellát.
Eladott Ország
@reagens: augusztus 1., 17:30; "Erősíti a magyarság tudatot és az összetartozást." Jó hely ez, nekünk való királyság. Nem kell ezeknek Európa. Lófaszt. Kétezer éves kereszténység kell, nem internet. Meg büszkeség kell, magyarságtudat. A kínai cipőben büdösödnek, a német meg holland bálásruhában érzik magukat nagymagyarnak. És ezek megvédenek minket, mert azt sem tudják, mi merre van, szarnak is rá, csak ne jöjjenek a migránsok, akikről szintén fingjuk nincs, kicsodák. Nem olvasnak, nem beszélnek semmilyen nyelven, legfeljebb magyarul pár szót. De öntudatosak, mint a kurvaélet, mert mi elmondtuk nekik, hogy többet érnek, mint bárki más. Vakarják az árokpartot éhbérért és nem is akarnak mást az élettől, mert az már a legszuperebb luxus, ha kapnak közmunkát. Elhitettük velük, hogy jól élnek és ezek baszod, elhitték! Harcolnak az Unió ellen, mi meg röhögünk, mert azt sem értik, hogy az Unió tudná őket kihúzni a szarból meg a büdös kínai cipőből. Fingjuk sincs róla, hogy lehetne normális életük, rendes munkahelyük rendes fizetéssel, normális ruhájuk, lakásuk, ételük. Fel nem érik ésszel, hogy nem kellene így élniük, mert már régen sokkal jobban is élhetnének, ha nem lopjuk el a pénzt, hanem fejlesztünk belőle. De minek, amikor ezek örülnek a stadionoknak, ahová a büdös életben nem jutnak el, mert se pénzük buszjegyre, se plánehogy belépőjegyre? Közben meg itt törik ki a lábukat a kátyús földúton a sötétben. Ezek még annak is baromira tudnak örülni, hogy megvédtük őket a Sorostól. Inkább nem kell a faluba bolt, se iskola, se orvos, se semmi, csak a Soros ide ne költözzön. Sokan elmentek az országból? Mi nem fogunk soha a büdös életben. Ameddig a jobbágy a cipőjét sem tudja négyévente cserélni, mi meg évente az autónkat, mi a faszért mennénk el? Hiszen azt akarják, hogy maradjunk. Mi meg maradunk. Ilyen jó dolgunk sehol nem lenne. Maradunk és maradnak a gyerekeink, az unokáink is és majd rájuk száll ez a különleges, bátor, okos, szabadságszerető ország. A hülyék országa.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.