Tóbiás Józsefnek, a parlament őszi ülésszakáig egyértelművé kell tennie, hogy kitölti-e a képviselői mandátumát vagy visszaadja azt – tudatta az MTI-hez eljuttatott közleményében az MSZP pénteken.

MSZP: a Tenerifére költözött Tóbiás Józsefnek döntenie kell

Tóbiás József az MSZP képviselője felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. március 20-án. Fotó: MTI/Bruzák Noémi 

Azt írták: Tóbiás József jelezte az MSZP-frakció vezetésének, hogy a gyermeke egészségét érintő előre nem látott élethelyzet alakult ki a családjában. Az MSZP-frakció tudomásul vette a képviselő bejelentését azzal a kikötéssel, hogy záros határidőn belül tisztáznia kell a helyzetet, ugyanakkor addig is részt kell vennie az Országgyűlés plenáris ülésein és a képviselői feladatait, ha korlátozottan is, de el kell látnia – tették hozzá.

Csütörtökön a Blikk írta meg, hogy a Kanári-szigetekre, Tenerifére költözött tavaly ősszel a családjával Tóbiás József, az MSZP volt elnöke.

A lapnak a politikus azt mondta:

fia légúti problémákkal küszködött, és az orvosok javasolták, hogy olyan helyre vigyék, ahol nincs pollen, por és egyéb allergén anyag.

Azt is elmondta, hogy nem vállalt párt- és egyéb tisztséget, a képviselői munkáját pedig ingázással el tudja látni. A lap szerint Tóbiás József két- vagy háromhetente repül Budapestre, a parlamenti menetrendnek megfelelően.

Amikor kell, jövök, minden olyan ülésen ott vagyok, ahol szükséges

- fogalmazott a lapnak a szocialista politikus.

Forrás: MTI

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
Megjegyezném, hogy 1 Orbán Viktor nevű képviselő, pártelnök 4 évig(!) nem járt be a parlamenti ülésekre. Oszt mégsem volt hiszti belőle...
És ja, Tóbi monnyon le!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
jesz
@Pálinkafőző Rézüst: a politika pontosan erre alapoz...én is csak most döbbentem meg, hogy Orbán négy évig nem járt be a munkahelyére..
...egy választási elemző szerint épp a rövid emlékezés miatt csak 60 napon belül a szavazás napja előtt érdemes "jót tenni a néppel"...arra még talán emlékszik...
maci0427
@Pálinkafőző Rézüst: Akkor találkozik Szili Katalinnal ! Na ezért is tervezhet a FIDESZ. 2042.-ig !!!
jesz
@Pálinkafőző Rézüst: teregetés közben jutott eszembe, megkérdezem már, ki nem vonta meg akkor a tiszteletdíját, és miért?

itt olvastam lentebb, mintha Szili lett volna a házelnök...mert ha ő, akkor mindent értek...főleg a (sajátos)hála fogalmát..
Pálinkafőző Rézüst
@jesz: kezdenek a puzzle darabkák a helyükre kerülni...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.