A Miniszterelnökséget vezető miniszter a tusnádfürdői szabadegyetemen fejtette ki véleményét az EP-választásról egy kerekasztal-beszélgetésen.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
az lehet, de az biztos, hogy ti a leggátlástanabb trógerok vagytok! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
az lehet, de az biztos, hogy ti a leggátlástanabb trógerok vagytok! =))
Eladott Ország
Ha Gulyás posztkommunistákat keres, bátran nézzen szét a saját háza táján. A fidesz másból sem áll, mint volt kommunistákból, volt MIÉP-esekből (pusszantom Kocsis Mátét) és egyéb más pártokból átvedlett köpönyegforgatókból, valamint elvtelen törtetőkből. Gulyás vajon honnan veszi magának a bátorságot, hogy saját honfitársait mocskolja nyilvánosan azért, mert vele ellentétben nem Orbán Viktor érdekeit szolgálják? Ezzel még várni kellene egy kicsit, ameddig a gazdája bevezeti a teljes diktatúrát. Ha így haladunk, nem sok idő kell már hozzá és kiderül, diktatúra lesz vagy bukás.
Borsodi
Bagoly mondja verébnek,hogy nagy fejű.A fidesztől ocsmányabb,gátlástalanabb emberekből álló párt még soha nem volt.Gulyás pedig erre igen rátermett.
www.youtube.com/watch?v=2aW_alJSgq4
Jozefina
Öcsém te meg az egyik legnagyobb idióta!!!
A DK-t veled egy napon említeni sem lehet!!!
CsipkeRózsa
Gulyás a tusnádfürdői szabadegyetemen miért gyurcsányozik? Nem tud meglenni nélküle?
kereső
GG! Nem kéne a saját xarotokat most is másra kenni. Belebújtatok a kereszténység köntösébe európa dns-e vezetésével, ami már Istenkáromlásba megy, mert a cselekedeitek egyáltalán nem keresztényiek. Belőletek hiányzik az irgalmasság a szegény a szenvedő iránt, ti sokakat nem is tekintetek embernek- lásd menedékkérők, ti még Istent is kitoloncolnátok ha bebocsájtást kérne. Ellenben ezen köntös alatt terjesztitek az antiszemitizmust, sovinizmust, és fasiszta államberendezkedést hoztok létre- élén a dns-sel.És közben loptok- hazudoztok. Ti akarjátok megmondani, hogy milyen a "valődi" kereszténység? Ti, akik azt nap-mint nap két lábbal tiporjátok? Attől nem lesztek keresztények, hogy néhány egyházat kitömtök pénzzel, vagyonnal- azzal a vagyonnal, amiért azok dolgoztak meg akiket most proliztok, és semmibe vesztek- mert már nyugdijasok. Szóval nem a DK Európa egyik !legszélsőségesebb pártja, hanem a fidess Európa legszélsőségesebb!! pártja, és nem az egyik- hanem az első szélsőséges pártok között.amihez társul, az aljas mindent és mindekit besározó cinikus hazudozás. Ennyike GG.
Commenter
Ez annyira l undorító férfiban, mint munkatársa Dunai Mónika nőben. Mind külsőre mind belsőre.Úgy látszik muszáj gyurcsányozni, valahol még mindig félnek tőle? Esetleg az egyre erősödő DK-tól is? Nem a DK-t függesztték fel mint szélsőséges pártot hanem benneteket, nyomorult.
tulipan
Ez a szerencsétlen bamba, vadbarom, tökfej Bel Ami, a narancsos 10 kilós görögdinnye-hasú főnökétől ez a bamba, Gyurcsányt szidalmazó szöveget kapta parancsba, pedig a REPEDT AGYÚ, újnáci szolga poronty nincs is tisztában az ALAPFOGALMAKKAL!!
Sámannus
Elégedj meg a saját szarotokkal abból is több van a kelleténél.
papa.49
Lárvaarcúdudadani, mit tudsz te minderről???
Látom semmit, csak felmondod a leckét, és bőszen nyalod tovább az előtedd lévő segget, TE ENNYIT ÉRSZ!!!
solidedge
Dübörög a fideszes agyzsugorító kampány mert rájöttek hogy a normális agytérfogattal rendelkezők nem rájuk szavaznak.
Commenter
@papa.49: ennek a szemei a legijesztőbbek.
tudode
Az értelmiségi szülei aggódhatnak amiatt, hogy eladta magát egy patás ördögnek!
.
Lázár után gyatra mint a harmat!
Commenter
@papa.49: Savószínű üvegszem. bávatag, üres tekintet, érzés és értelem nélküli. Nincs az a stylist, optikus és fodrász aki ezen segíteni tudna. Ezen a Ray Ban szemüveg is úgy néz ki mintha a boldogult SZTK-ból kukázta volna.
namihami
A posztot ki kell érdemelni, aztán folyamatosan igazolni a kinevező irányába. Muszáj, mert mindegyik ilyen mögött ott toporog a következő janicsár. Az is csak a lehetőséget keresi, hogy hátbadöfje és a helyére állhasson.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.