29 év után befejezi működését a szegedi Rádió 88 – adta hírül nem hivatalos, de több belső forrásból is ellenőrzött bennfentes információi alapján a Media1.

Elnémul az ország legrégebbi kereskedelmi rádiója, mert a Médiatanács inkább szabadságra ment a kérelem elbírálása helyett
Fotó: Pixabay

A Rádió 88 vezetősége rendkívüli stábértekezleten közölte a rádió munkatársaival, hogy legalább 30 embert elbocsátanak.

A portál rámutat: a rádió ellehetetlenült, működését a Rádió 88 augusztus 31. után nem tudja folytatni

a Médiatanács miatt, mely elvonult több mint egy hónapos, szeptember 3-ig tartó szabadságra anélkül, hogy elbírálta volna a rádió médiaszolgáltatási jogosultságának meghosszabbítására irányuló, hónapok óta a testület asztalán fekvő kérelmét.

A Rádió 88 összesen 29 éven át volt hallható Szegeden és térségében, valamint az interneten, ezzel Magyarország legrégebb óta talpon lévő kereskedelmi rádiójának számít.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Ha köteleznék az adókat hogy csak az igazságot mondhatják az összes kormány közeli rádió elhallgatna.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Ha köteleznék az adókat hogy csak az igazságot mondhatják az összes kormány közeli rádió elhallgatna.
Eladott Ország
Karas Mónika, az NMHH Médiatanácsának elnöke hamarosan eddigi fizetése háromszorosát, vagyis négy millió forintot vihet majd haza. Ez természetesen annak köszönhető, hogy nagyszerű munkát végez a Médiatanács élén, amit a kormányzat illő módon meghálál. Persze nem csak ő, de alkalmazottai is komoly emelésre számíthatnak, az mégsem normális, hogy mindössze csak pár százezret, vagy milliót keresnek egy ilyen fontos intézmény élén. Egy Médiatanács elnöke sokkal fontosabb a magyar kormány számára, mint egy orvos, nővér, mentős, tűzoltó vagy tanár. Máskülönben mivel magyarázható ez a hihetetlen mértékű emelés? Már azon kívül, hogy ehhez természetesen létrehozták a törvényi kereteket, hogy ne lehessen belekötni az emelésbe. A miniszterek és sóhivatali vezetők alkotta népi zenekar méltó tagja. Ismeri az alapszabályt: aki fizet, az rendeli a nótát. Anyukám kedvenc mondása volt, hogy költse patikára. Én rondábban fogalmaznék, a ruhatárban alig használt hátgerincek elvihetők.
Qqberci
Végig kell járniuk azt az utat, amit a Klubrádió. Hosszú, nehéz, de pofán kell rúgni a csutkányt...
menekült
Nincs kétségem, hogy ott van a Fidesz listáján az összes médium, ami nem az ő hazugságaikat szajkózza, akár ellenzéki, akár semleges. És a listán sorrakerülők el lesznek lehetetlenítve, vagy be lesznek kebelezve valamelyik milliárdosuk által. Csak idő kérdése, hogy mindenkivel leszámoljanak. A birka nép meg bámul bambán.
Eladott Ország
De az NMHH a közelmúltban nem szólt egy szót sem akkor, amikor a hazai rádióadókat felvásárolta a kormánymédia, amikor a köztévéből propaganda tévé lett és akkor sem, amikor a TV2 szintén csak a kormánypropaganda szószólójává vált. Azt is érdemes megjegyezni, hogy a hatóság vezetője – Karas Mónika – kinevezése előtt a Magyar Nemzetnek, a Hír TV-nek, majd pedig Habony Árpádnak is dolgozott, a Dr Karas ügyvédi iroda pedig magának a Fidesz frakciónak is.
qxy
Az a lényeg hogy a kis getta meg akarja kaparintani a r 88 at mert szórni kell a hazugságokat és ez a rádióadó eddig nem ezt tette és Szeged kell orbánnak. Rohadjon meg.
qxy
@Mirabilis: Mert szerinted Botka nem jó? mert ellenáll orbán hazugságainak? Most is. " Független polgármester jelöltet indít amit orbán támogat? Mi ez hanem csalás és átverés? Ez mellé meg kellene r 88 is hogy a vak hangyákat lehessen butítani tovább.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.