A kazincbarcikai balesetben egy férfi életét vesztette.

Meghalt Kazincbarcikán egy férfi, aki befeküdt egy teherautó alá az uszoda parkolójában péntek éjszaka – közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

Áthajtott a fején a teherautó, miután alá feküdt egy férfi Kazincbarcikán

A rendőrség közlése szerint amikor a gépjármű elindult, áthajtott a férfin, aki a helyszínen, orvosi ellátása során életét veszítette. A Kazincbarcikai Rendőrkapitányság vizsgálja a baleset körülményeit – olvasható a közleményben.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(police.hu)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
maci0427
Bakker , mit csinált a teherautó alatt ? Szívta az üzemanyagot ?
namihami
Jelentkezzen az az autós (akár teher, akár személy), akinek indulás előtt a legfontosabb dolga a kocsi alá kukucskálni.
Tiszta szívből tudom sajnálni ezt a szerencsétlent. A kocsi alá fekvő hülye pedig (részben) megérdemelte. Ha be is bizonyosodik, hogy vétlen, akkor is egy komoly vegzálás előtt áll. ée még utána is lehet némi lelkiismeretfurdalása, esetleg hogyan kerülhette volna el.
görbetükör
Már megint a cinikus ítélkezés.
Egy szerencsétlen, tragikus baleset történt, okát nem tudni.
De megy a kárörvendés, meg hogy megérdemli.
Pedig meghalt egy ember balesetben.
Már nem számít, már nincs részvét, már nincs együttérzés, már nincs veszteségérzés.
Vajon ez a sok kommentelő mire fog visszagondolni végórájában...?
namihami
@görbetükör: Bocsáss meg, de a ""véletlen baleset"" kifejezést másként értelmezzük. Szerintem véletlen baleset, ha pl. elcsúszol az utcán és eltörik a lábad. Berúgni, kocsi alá feküdni és így meghalni ugyan véletlen, de nagyon nem baleset. Egy részeg (ami az ő magánügye) egy másik embernek okozott, a saját ostobasága révén, halálokozást és ezzel együtt vegzálást és talán lelkiismeretfurdalást. Amiről nem is tehetett. Nem szabálytalankodott, nem veszélyeztetett, nem tett semmi közlekedéssel kapcsolatos tiltott dolgot. Ellenben viszont szörnyű helyzetbe hozott egy teljesen vétlen embert.
maci0427
@görbetükör: Ez nem véletlen baleset volt és nem is rosszúlét miatt feküdt a kocsi alá , ne keverjük már a szezont a fazonnal ! Ez egy nagy fasz volt , aki más embernek okokott óriási gondot és problémát a marhasága miatt ! Gondolkozzál el már egy kicsit a nagy részvéted mellett , hogy te mielőtt beülsz az autódba, alá nézel e , hogy nem e ágyaztott meg valaki a kocsid alatt , hogy ott feküdjön le ! Még a macska sem ilyen hülye, mert ha kinyitod az ajtót , akkor már elszalad ha nem halt meg ! Mit kívánjuk részvétet ilyen esetben ? Kívánok részvétet a szerncsétlen gépkocsivezetőnek és mielőbbi túltevést emiatt !
papa.49
@namihami: @maci0427: Csak egyet tudok érteni mindkettőtökkel, bizony ez tulajdonképp a sofőrnek okozott nagy gondot !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.