Kendernay János, az LMP társelnöke kifogásolta, hogy a miniszterelnök tusnádfürdői beszédében nem foglalkozott a klímaváltozással.

LMP: Orbán nem foglalkozik a klímaváltozással
Fotó: Kovács Attila/MTI

Kendernay János szombati budapesti sajtótájékoztatóján Orbán Viktor beszédére reagálva azt mondta: várták, hogy a miniszterelnök szól majd erről a magyarok létét is súlyosan befolyásoló problémáról, de ő nem kívánt rá megoldást nyújtani, programot felvázolni.

Az ellenzéki politikus szerint ez azt bizonyítja, hogy a miniszterelnök fél a jövő kihívásaitól, fél a következő 15 évtől.

Kendernay János kifogásolta továbbá, hogy Orbán Viktor a következő 15 évet saját sorsaként mutatta be, arról beszélt, mi várható az ő aktív politikai ciklusában ahelyett, hogy a nemzet jövőjével, sorsával foglalkozott volna.

Véleménye szerint Orbán Viktor nem vesz tudomást a mélyszegénységben maradókról, az oktatástól és egészségügyi ellátástól elesőkről, valamint az országot az elmúlt 30 évben elhagyókról, mert szerinte ők nem a közösség javát szolgálják.

Az LMP társelnöke kijelentette: a nemzet fennmaradása érdekében ideje lenne a problémákra koncentrálni és olyan intézkedéseket bevezetni, amelyek "valamennyiünk érdekeit szolgálják határon innen és túl".

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Nem csak a klimaváltozásról nem pampogott, a tagország hatáskörébe tartozó feladatai is smanca nála, mert aszonta az asszony, ami nem érdekli meg sem hallja.
.
Ami a KERESZTÉNY SZABADSÁGOT illeti, bárki járhat olyan helyzetbe
.
--- Figyelmeztetést kapott a szerdán előállított hajléktalan férfi, tárgyalásán elkülönítették, megbilincselték
.
merce.hu/2019/07/25/elkulonitettek-megbilincseltek-a-szerdan-eloallitott-hajlektalan-ferfit-a-targyalasan/
.
--- Fogdába szállítottak egy hajléktalan embert Budapesten, életvitelszerű közterületi tartózkodás miatt
.
merce.hu/2019/07/24/fogdaba-szallitottak-egy-hajlektalan-embert-eletvitelszeru-kozteruleti-tartozkodas-miatt/

--- Hol van a Bibliába írva, hogy felebarátod börtönbe csukásával szerezz szavazatot?
.
merce.hu/2019/07/26/hol-van-a-bibliaba-irva-hogy-felebaratod-bortonbe-csukasaval-szerezz-szavazatot/
.
Miközben szabad a rablás, sőt a Gorbán család tulajdona már az egész ország, ÁTTÉTELESEN
.
www.google.com/search?q=Orb%C3%A1n+csxal%C3%A1d+ingatlanjai&oq=Orb%C3%A1n+csxal%C3%A1d+ingatlanjai&aqs=chrome..69i57.11581j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
.
Kulcsszó: Nem létező ALAPTÖRVÉNYILEG törvényesítetten. Tehát visszajár a cucc, amint lejár a mandátumKÁJA!!!
Peller Anikó
Óóó, szegény elempé, pedig mennyit bomlasztottatok neki, toltátok a szekerét és még csak nem is szólt a klimaxotokról a basznádfürdőben kintek, desajnállak bentek.
Sámannus
Nagyon építőjellegű meglátás, fordulj bizalommal 5-ös Zsotyóhoz, majd anyukádat is beavatja, ha hiányzott valamilyen iránymutatás.
Áder is csak a snecikkel bíbelődik, ha engedik néha neki. Olyan hülyeséggel jöttök, hogy a volt főnökötök is csak röhög rajtatok. Ő mondta hogy csak a fütyisz tud, vagy képes kormányozni.
Megsúgom nektek, hogy a fütyisz sem kormányképes A háttérmaffia irányít mindet, ti csak a seggdugók tizedik sorában várakoztok, hogy hozzátok vágjonak valamilyen maradékot, és megengedik nektek, hogy takarításkor a maradék moslékot megegyétek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.