A Nézőpont Intézet elemzője szerint nemzetegységesítő beszédet mondott Orbán Viktor miniszterelnök szombaton Tusnádfürdőn.

A köztévé bemondta: nemzetegységesítő beszédet mondott a miniszterelnök
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Tóth Erik az M1 aktuális csatornán kiemelte, hogy a Fidesznek a nemzeti politikai gondolkodás 1994 óta a legfontosabb alapelve.

Antall József fogalmazta meg miniszterelnökké válásakor, hogy lélekben 15 millió magyart szeretne képviselni, de Orbán Viktor volt az egyetlen, aki ezt valóban meg is valósította

- vélekedett az elemző.

Tóth Erik azt is mondta – utalva a miniszterelnök szavaira –, hogy 2010-ben egy a nemzeti gondolkodást előtérbe helyező rendszerváltás kezdődött és ez minden bizonnyal nem 2022-ben ér majd véget.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Vezérünk azok is beleszámítanak az egyesítésbe, akik nem nézik jó szemmel a Nemzeti Együttlopás Rendszerét, meg akiket a Népszabadságos komcsizsóti a párt megbízásából gyaláz? Vajon azoknak, akiket a kedves vezető a tönk szélére juttatott, pl a rokkantnyuggerek , tapsolni is kell a nagy nemzet egyesítéshez?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
solidedge
Ez bizony nemzetkétségesítő beszédnek hangzott.
simmering73
De ha egészen pontosan számolunk, akkor kétmillió birkának a pásztora.
Macskaszem
@kereső: igazad van, de azt gondolom, egységet sem lehet teremteni ott, ahol mindig árokásás folyik, egyik csoportot a másikra uszítva.
kereső
@Macskaszem: az egység és az egységesités nem ugyanaz.Minőségileg különbözőek.
papa.49
Az hogy a köztudottan HAZUG m1 MIT MOND BE, TELJESEN MINDEGY, SOKAN NEM HISSZÜK EGYETLEN SZAVUKAT SEM !!!
Eladott Ország
Szakértett a Nézőpont intézet Tóth Erik vezető elemző. Győztek, ez a lényege a dolognak. A Nézőpont Intézet blogján közzétett elemzésben az olvasható, hogy a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) létrejöttével a magyar médiapiac szervezeti összetétele megváltozott, erőviszonyai azonban érdemben nem. Kiderült ugyanis – immár sokadszorra -, hogy Magyarországon balliberális mindenféle túlsúly van, a temérdek álhír és manipulációs kísérlet ellenére is. Igen, jól olvasták, ezt bírták kielemezni. Hogy mégis hogyan jutottak erre a következtetésre? Nos, talán a KSH-tól tanultak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.