A hét egyik legszórakoztatóbb információját tárta elénk a 888 néven futó fideszes ürülékgyár. Az Orbán ánusza körül rendre spirálba rendeződő bértollnokok ugyanis kollégát keresnek. Nem is akár milyet: patriótát! " Ha igazi patrióta vagy, akit érdekel a belpolitikai iszapbirkózás, emellett pedig beszélsz idegen nyelveken, és így azt is tudod, hogy mi történik a világban, akkor várjuk jelentkezésedet! Leendő munkatársunkat keressük a 888.hu szerkesztőségébe! Ha kedved támadt, hogy kipróbáld magad a politikai újságírás frontvonalában, vagy már a meglévő tapasztalataidat szívesen kamatoztatnád az ország egyik legolvasottabb jobboldali lapjánál, akkor nincs más dolgod, mint elküldeni nekünk a fényképes önéletrajzodat és motivációs leveledet, valamint az eddig esetlegesen meglévő legjobb írásaidat, melyeket el tudnál képzelni a 888.hu oldalán. A jelentkezésedet a [email protected] címre várjuk 2019. augusztus 16-áig! "- áll a hirdetésben.

Forrás: zsurpubi.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
Lenne pár ötletem a jelentkezökkel kapcsolatban de nem hiszem,hogy azok beszélnének idegen nyelveket,- pedig nagyon kár lenne értük,mert akikre én gondolok ,azok kimondottan nyelvzsonglörök... :)
desir62
"az ország egyik legolvasottabb jobboldali lapjánál," ezt a baromságot ki állapította meg?
desir62
@desir62: a birkák nem tudnak olvasni csak bégetni.
Nessy
@desir62: Sőt! Ki sohasem bégetett, az kap dicséretet! Ezért van képviselőjük, aki még soha nem szólalt fel! Elég, ha kérdés és megjegyzés nélkül nyomja az igen gombot!
csak úgy....
@Nessy: Harap-utca három alatt
megnyílott a kutya-tár,
síppal-dobbal megnyitotta
Kutyafülű Aladár.
Kutya-tár! kutya-tár!
Kutyafülű Aladár!
CsipkeRózsa
@desir62: Önértékelés után erre jutottak.
Sámannus
Minek nektek a patrióta? A hazaáruláshoz elég putyin seggét nyalni. Csak jól kell kapaszkodni, mert nagy ott a tolongás ám!
Sámannus
@CsipkeRózsa: Valójában azért akarnak váltani, mert idióta már így is több van köztük a kelleténél.
Macskaszem
Biztos úgy tudják, a patrióta az idióta szinonimája.
Pálinkafőző Rézüst
Na nyálkásgeci, rühesszekus. besúgóverőce, sikari alvajda, románul tudtok,ott a helyetek!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.