A "jogállamisági kártya" egy olyan dzsóker "a balliberális politikai közösség" kezében, amelyet akkor játszanak ki, ha észérvekkel nem tudnak győzni - nyilatkoztatta ki Farkas Örs, az Oeconomus Gazdaságkutató Alapítvány igazgatója szombaton az M1-nek. Az alapítvány vezetőjét azzal kapcsolatban tolták a nézők arcába, hogy a magyar kormány visszautasítja a jogállami kritériumokhoz és a korrupció visszaszorításához kötődő uniós finanszírozási rendszer bevezetését. Farkas Örs kijelentette: hiába támadják Magyarországot most ebben a témában, a gyakorlat azt mutatja, hogy a jogállamiság területén "ahány ház, annyi szokás". Az Oeconomus igazgatója szerint"minden tagállamnak jogában áll, hogy történelmi hagyományait, szokásjogát is figyelembe véve saját maga döntse el demokratikus berendezkedése formáját". Magyarország esetében szerinte csak azért merült fel a jogállamiság kérdése, mert más témákban - naná, hogy a bevándorlás kérdésében - nem jutottak dűlőre vele.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
jaj Örs te és az ész no meg az érvek??? =))
Madácsi Pali
Őrs az ervek mentén az észt is sikeresen nagyivben kerüli.
csak úgy....
Farkas Örs szerint ,ezek a pénzek csak uniós pénzek és nem FÖLZÀRKÒZTATÀSI!!! pénzek!? Fogadok,hogy az unio ,ezekböl a pénzekböl nem az orbán,mészáros,lázár...stb.családot ,no meg a lali,gyesznófarmos kedves édesannyát akarták fölzárkóztatni a nyugati milliárdosok népes táborához...
tudode
Az EU részben új stábja ki fogja állítani a bizonyítványát, hagyja-e az Európai Unió bacilusának tovább fertőzni azt a közösséget, amelynek Európa köszönettel tartozik azért "is", mert megakadályozta "eddig" 72 év békét
.
------ Mit köszönhetünk az EU-nak? Például 68 évnyi békét
.
24.hu/kulfold/2019/02/26/eu-europai-unio-beke/
.
De van egy, két TÚLMOZGÁSOS, nevelhetetlen figura, akinek hiánycikk még a lelki békéje is
.
------ Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
.
444.hu/2018/03/14/igy-lett-magyarorszag-az-uj-hideghaboru-egyik-foszereploje
.
Szórakozhatna az, aki "már" nem fér a bőrébe, és azt szolgálhatná, amelyre a FELHATALMAZÁSA szól, a KÖZJÓ szolgálatára!
.

.

.
menekült
Ezek szerint az elemzői képzettség (legalábbis ennél a rossztanulónál) nem elég ahhoz, hogy tisztában legyen vele, mit jelent a jogállamiság, és milyen mércével mérik a korrupciót. Így aztán a legjobb, ha elfogadja, hogy 2004-ben, amikor csatlakoztunk az únióhoz, a szocialista kormány tagjai tisztában voltak vele, az únió pedig jogállamnak ismerte el az akkori Magyar Köztársaságot. A definíció nem változott, szemben Magyarországgal. A képlet egyszerű: ha maradni akarunk, akkor el kell fogadni és betartani a szabályokat. Ha ez a kormány jogállaminak tartja magát, akkor mitől fél? Ebben a kérdésben a migráció csak egy vékony szelet, igaz, mi ebben is szégyenletesen gyengén teljesítünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.