A miniszterelnökhöz és Mészáros Lőrinchez közeli nagybirtokosok különböztek össze az egykori Leisztinger-cégek földjein. Az átadás zajosra sikerült: valakik ledózeroltak egy szivattyúházat, hogy az új tulajdonosok ne tudják működtetni a környék öntözőrendszerét.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nevemnick
,,Apaaaa! Kezdőőőőőődik!" - Homo homini Lupus est.

Csak így tovább NER-es ,,vitézek"!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
A modern magyar történelem egyik legsikeresebb korszakát éljük. Ezt onnan lehet tudni, hogy Szánthó Divatdiktátor Miklós, az Alapjogokért Központ menetrendszerűen szervilis vezetője erről lamentált az Origónak. A legsikeresebb korszak ismérve pedig az, hogy egyszerre van társadalmi béke, azaz politikai és gazdasági stabilitás. Továbbá lehet demokratikus rendszert „üzemeltetni” konzervatív, kereszténydemokrata vagy akár illiberális alapokon is, a gazdaságot meg unortodox alapon. Nekem különösen a társadalmi béke tetszik, valahányszor megnyitom bármelyik pártlapot, ez az első dolog, ami pofán basz. A béke. Meg az a faéket is bömbölésre sarkalló professzionális kommunikáció, amit évek óta nyomnak.
"Ez a rendszer kezdetben erősítette a király/csúti hatalmát, később azonban visszájára fordult. A vazallus ugyanis jobban kötődött közvetlen hűbérurához, akitől a benefíciumot kapta, mint a királyhoz/csútihoz, s mindig elsősorban közvetlen felettese iránti kötelességeit teljesítette. A hűbérúr így minden szinten vazallusa és a király közé állt. A király egy idő után már ne is érhette el közvetlenül a hűbéri lánc alsó fokait, az alvazallusokat, mert a hűbéri szokásjogban kialakult az az elv, hogy a”vazallusom vazallusa nem az én vazallusom”. Úgy látszik megakadt a hűbéri láncolat.
tudode
Az Orbán család körében is MOZOG A FÖLD
.
------ Három hektár miatt is nekiáll pereskedni az Orbán-közeli család
.
168ora.hu/itthon/harom-hektar-miatt-is-nekiall-pereskedni-az-orban-kozeli-csalad-12010
.
""""Nevéhez méltatlan földvitában pereskedik a Kékessy család Tiszafüreden, ahol ők a térség legnagyobb gazdálkodói. (Kékessy Dezső az első Orbán-kormány idején párizsi nagykövet volt, Tokajban közös tulajdonú céget vitt a kormányfő családjával.) A per tárgya mindössze három hektár, amit több mint tíz éve rosszul mértek ki, emiatt a szomszéd gazda állami támogatással telepített meggyese Kékessyék földjét is érinti. A gyümölcsös tulajdonosa felajánlott ugyan a mellette lévő saját területéből egy ugyanakkora méretű szántót használatra, de Kékessy Dezső fia és unokatestvére hajthatatlan: kivágatnák a meggyfákat.""" (...)
.
--------------------------
.
---- Cégbíróság kontra Orbán család
.
magyarnemzet.hu/archivum/belfold-archivum/cegbirosag-kontra-orban-csalad-3883811/
.
""""Visszaállítanák a 18 évvel ezelőtti állapotot, de egyelőre nem kaptak rá engedélyt.
.
Első körben hiánypótlási eljárás nélkül elutasította az Orbán család érdekeltségébe tartozó Gánt Kő és Tőzeg Kft. kettéválását a cégbíróság.(...) Az elképzelésük az, hogy a Gánt Kő és Tőzeg Kft.-ből két társaság jönne létre: a Gánt Kő Kft. kizárólag a kormányfő édesapjának, Orbán Győzőnek a tulajdonában marad, míg a kiváló Hahót Tőzeg Kft. Orbán Győzőné és ifj. Orbán Győző kezébe kerül (előbbinek 21, utóbbinak 79 százalékos részesedése lenne)."" (...).
-----------------------------
.
----- Új területen robbanthat Orbán Viktor családja.
g7.hu/vallalat/20190724/uj-teruleten-robbanthat-orban-viktor-csaladja/
.
Vajon a kRÉM rendős családná ki lehet az INTÉZŐ, mivel a ŐFŐ IZÉ "üzleti ügyekkel nem foglalkozik", mert ÜKELME egy fasza gyerők!
verőce21
Inkább csak "rekultiválták" a termőterületet az átadásra. :)
nezelodo
Hajjaj, a fülkeforradalom is felfalja saját gyermekeit?!
Jozefina
Hajrá fiuk, tiétek a győzelem!!! Ez a magyar virtus!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.