A kormánypropaganda egyik sztárolt publicistájának nem tetszett a fellépők névsora Tusnádfürdőn. Mindenki megkapta a magáét.

Lovasi és a Quimby trágár, identitászavaros, magyarellenes alibi előadó

Szentesi Zöldi László a közösségi oldalon kelt ki a rendezők és a meghívott zenészek ellen:

Tusnádfürdőn jártam.

Szép és jó volt minden.

Már csak azt szeretném megkérdezni az erdélyi szervezőktől, hogy a Quimby és Lovasi után jövőre Gerendás Péter és Koncz Zsuzsi következik?

Állati frankó a magyar összetartozásról szónokolni, közben pedig trágár, idióta, identitászavaros alakokat megemelni, felléptetni, kifizetni.

Óriási tévedés, ha azt hiszitek, korrektek vagytok, amikor balra és jobbra is nyittok. Valójában arról tesztek tanúbizonyságot, hogy továbbra sem értitek ezt a mi magyar világunkat.

Magánbeszélgetésekben, nyilvánosan még mindig a valaha volt népszavazást siratjátok, mintha azóta nem billent volna helyre az igazság az állampolgárság megadásával. De még mindig fáj nektek, hogy lerománoznak titeket. Hogy tizenvalahány éve kivetett benneteket a magyarság családjából néhány közénk csöppent fattyú.

Erre meghívjátok a hazai liberálisok sztárjait. Nem először. Rendszeresen. Az Orbán-és magyarfóbiás alibi előadókat. És nem hívtok meg olyan előadókat, akikre háromszor ekkora az igény, és nem mellesleg zenéjük, üzeneteik régóta ott fészkelnek a magyar szívekben.

Nekem persze, mindegy. Csak tudjátok, a következő lerománozásban majd a ti most kifizetett lejeitek, forintjaitok is benne lesznek.

Ti is emeltetek egyet a hazai liberális kultúrán.

Ami ellen mi több évtizede – értetek is – harcolunk.

Forrás: Facebook

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Lacika, hiába kaparsz, a mocskosszájú Zsótit nem tudod lelökni előled a létra tetejéről, hiába a fejedelmi többesszám...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
man at work
@papa.49: Csak nézd vissza a történelemben. Kivétel nélkül mindegyik szétesett a diktátor nélkül (amúgy direkt nem Ceaușescut írtam, hogy ne legyen időben olyan közel, és Orbán nemtelen végére sem akartam utalni drasztikusan).

Azt hallgatom már kurva sok év óta, hogy a megemlékezés célja, hogy az emberek tanuljanak a történelemből.
Neked úgy tűnik, hogy az emberek tanultak valaha is a történelemből?
Pl. Orbán biztos tanult a történelemből - minden rosszat eltanult ez a nemzetgyilkos buta paraszt mocskos állat, amit csak el lehet.
papa.49
@man at work: Akkor nem érteted miért így írtam, megpróbálom megmagyarázni ...
Volt egy állami gazdaság ahol dolgoztam a 70.80 években, mivel rengeteg telephelye volt sokat kellett a központon kívül is dolgoznom. Ott találkoztam egy pacákkal aki akkor annak a üzemrésznek a főnöke volt a végzettsége kertészmérnök. Eljött a 90 váltás (én csak gengszter váltásnak hívom) ez a pacák megvette a cég egy részét a munkatársaival együtt. Aztán minden évben vesztességes volt a cég, kivásárolta a többieket, egyedül ő maradt a cég újra nyereséges lett. Ez volt a kisebbik baj, a sokkal nagyobb, hogy elkezdte mondogatni Ő SOHA NEM VOLT KOMMUNISTA, NEM VOLT PÁRTTAG, csak azt felejtette el sokan tudtuk hogy alapszervi párttitkár volt az ÁG. ben Moszkvában tanult az egyetemen. Én erre gondoltam és akkoriban minden addigi cégre jutott ilyen néhány !!! Mikor egyszer 4 szemközt rákérdeztem, valahogy megromlott a kapcsolat köztünk, a ,,fene tudja miért,, !!!
Egyébként hogy írtad nem a románokra gondoltál ott is régi párttag vette át a hatalmat az Iljeszku !!!
Commenter
@bencemacska: borzalmas volt a beszéde is, überelte a parlamenti választások előttit is. Se Patyi, se a történész barátja nincs már sehol így lehet most tényleg maga írta a beszédet.
csipetke
Ki a nyavalya az a Szentesi Zöld László?Másrészt,lehet,hogy az említett művészek nem nyaltak be csontig a fidesznek?Mert ezekszerint ez velük a baj...
solidedge
A Fidesz bukása után ki fog derülni, hogy aki a Fidesz ellen volt az a magyar.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.