Vitázni is csak olyan emberekkel és felfogásokkal lehet Kovács Zoltán szerint, amelyek „versenyképesek”.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Bocsánat, bocsánat!
.
ŐFÉLESÉGE által "versenyképesnek" minősített Bernard Henri Levyvel leült "filozofálni", vagy micsodálni, legalább két óra hosszat, és a beszélgetésből a vitatkozófél azt a következtetést vonta le, hogy
.
----- ORBÁN A LEGFELHÁBORÍTÓBB GAZEMBER
.
hvg.hu/itthon/20190411_BernardHenri_Levy_Orban_a_legfelhaboritobb_gazember
.
Remélhetőleg záros időn belül választ kap a társadalom, miként jutott el arra a szintre, ahol kénytelen BEKUKULNI, mivel tudatában lehet annak, hogy mivé lett, nem a 2010-es, az 1990-es RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGE!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
görbetükör
Ja, csak olyan kérdésre válaszol, amibe eleve benne van a hajbókolás. És még akkor sem akárkinek.
papa.49
Aki biztos a dolgában az nyugodtan kiáll vitatkozni az ellentáborral is, de aki hazudik, és 2 perc múlva már nem tudja mit mondott az érthetően FOSIK KIÁLLNI, NA EZ AZ UTÓBBI A CSUTITETŰ !!!
simmering73
"Vitázni is csak olyan emberekkel és felfogásokkal lehet Kovács Zoltán szerint, amelyek „versenyképesek”. Ami a ti primitív szinteteken van. Tudjuk.
CsipkeRózsa
A lényeg az, hogy megint mindenkit hülyének néznek.
Macskaszem
Elfogult kérdésekre is tudni kell válaszolni, de gyáva orbán csak seggnyaló kérdésekre tud helyből válaszolni, a számára kellemetlen kérdésekre még nekifutásból se. Ha a parlamentben válaszolni kényszerül, a stáb előre megírja a lehető legcinikusabb, legpofátlanabb, leglekezelőbb választ, Geci meg felolvassa a körülötte ülő bólogató kutyák ütemes bólogatása, és rajongó tekintete közepette.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.