Idei mélypontjánál tartózkodott a forint a főbb devizákkal szemben kedden reggel a nemzetközi devizapiacon.

Idei mélypontja közelében a forintárfolyam

Az eurót hétfőn este 327,84 forinton jegyezték, kedden reggel fél nyolckor pedig 327,92 forinton. Hétfőn az eurót 328,01 forinton is jegyezték, ami a forint idei leggyengébb árfolyama lett az euróval szemben.

Legutóbb május végén jegyezték az eurót 327 forint felett, eddig az volt a forintárfolyam idei mélypontja. A jegyzés 328 forint felett legutóbb egy évvel ezelőtt, tavaly július elején állt.

A dollár jegyzése a hétfő esti 294,28 forintról 294,47 forintra emelkedett kedd reggelre, a svájci franké pedig 296,62 forintról 296,94 forintra.

A dollárral szemben május 23-án érte el idei leggyengébb árfolyamát a forint 294,84-es jegyzésen, a svájci frankkal szemben pedig a kedd korán reggel elért 297,18 forint az idei mélypont.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Hogy is mondta a csutitetű 2008 körül ,,az a kormány amelyik nem tudja 300 forint ALATT TARTANI AZ EURÓ ÁRFOLYAMOT AZ MONDJON LE, VAGY EL KELL ZAVARNI,,!!!
Nos csutitetű mikor indultok ???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Commenter
@kereső: nagyon is idevág. Minden szinten elértéktelenítette az országot, és semmibe veszi az embereket. 30 éve kegyes volt hozzánk a történelem.Ezzel alig vagy nem tudtunk akkor élni, és most már nem is lehet élni vele. Kádár és Rákosi gyermekei megalkották az új kommunizmust: az illiberális/keresztény demokrácia köntösébe bújtatott neo fasizmust.Egy a tábor? A zászló? Hát nem, de pártnak, a vezér és a szavazótábor az az. De ők nem egy ország, nem az ország. Túléljük talán ezt is.
Commenter
@kereső: ez csak attól függ mi bírja tovább. A rendszer vagy a nép.
Commenter
@kereső: talán igen, talán nem. Ha nem békés fordulattal következik be a változás akkor az lesz ami lenni szokott: áldozatok mindkét oldalon, és túlélők is mindkét oldalon.
kereső
@Commenter: ugye nem komolyan kérdezted. Természetesen a NER!- hiszen birja itthon 2,5 millió magyar támogatását, azon kivül az ellenzék együttműködését, a meghatározó külföldi kormányok és potentátok támogatását- lojalitását.
Övé a média 80%-a, akkor és úgy módositja a választások feltételit, ahogyan és amikor akarja( lásd a legutóbbi körzet módositásokat), vannak beépitett emmberei az ellenzéki pártokban, akik nagyon jól teszik a dolgukat.Az egyházak nem hitéleti, hanem politikai tevékenységet folytatnak-és irányitják a hivőket.A választási szoftverek, az azokat felügyelő szerverek-és szoftverek immár az ő birtokukban vannak. Nem lennék meglepve, ha már tudnák az őszi választások végeredményét- már ami a megyei jogú városok, a fűváros és a megyék közgyűléseit illeti. Kihagytam a megfélemlitést, az immár működő függőségi viszonyokat- immár nem csak a vidéki kistelepüléseken, hanem a nagyobb városokban is.
Ki maradt valami lényeges, ami meghatározó a választások szempontjából?
Commenter
@kereső: Ki maradt valami lényeges, ami meghatározó a választások szempontjából? A pártokból kiábrándult immár még több passzív szavazó.Akik nem mennek el szavazni, de már tüntetni sem, nem mozdulnak, nem indítanak el semmit. Nincs már választásunk. amíg nem cselekszünk. Az EBESZ gondolom megint felénk se néz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.