Heiko Maas a Maccabi Játékok megnyitójára érkezett volna a magyar fővárosba, de Szijjártó Péter nem ért rá találkozni vele.

Bár be volt tervezve, végül lemondta Budapesti látogatását Heiko Maas német külügyminiszter – értesült németországi forrásból a Népszava.

Lemondta budapesti útját a német külügyminiszter

A lap szerint a szociáldemokrata politikus a Maccabi Játékok megnyitójára érkezett volna Magyarországra és találkozott volna Szijjártó Péterrel is. A magyar külügyminisztérium viszont több mint egy hete jelezte: a miniszternek más programja van, a két politikus nem tud majd találkozni. Emiatt viszont már Maas sem akart jönni, helyette – mint a Privátbankár előzetesen megírta – Stephan Mayer, a német belügyminisztérium parlamenti államtitkára jött.

Hozzáteszik: bár szerint Heiko Maas látogatásának lemondása mögött nem politikai konfliktus áll, mégis jól jelzi a német-magyar kapcsolatok jelenlegi állapotát, hogy Szijjártó Péter „nem ért rá” egy négyszemközti beszélgetésre német kollégájával.

Cikk – és címlapkép: AFP

(nepszava.hu)

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Futsalosmajom hamarosan ott fogsz szűkölni a német KM. küszöbén bebocsájtásra várva !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ittott
ez olyan, mint amikor kurva nem akar kéglire menni a fizető vendéggel. szopás lesz ebből üresfejűkém
verőce21
Ugrott a német külügyérnek a potyarészvétel a Maccabi...megnyitóján? :)
Jozefina
Nem tudom mi leht olyan nagyon fontos dolga az egyfejűnek??? Fosik a kis német külügyminisztertől!!!?? Bezzeg ha egy keleti diktátor külegye jönne, akkor talán lenne hasoncsúszkálás!!!???
nezelodo
Ez a nagyság átka, szegény Petyának évekre előre teleíratta a főnöke a határidő naplóját! Amúgy meg fontos emberekhez szokott, mint a főnöke, el vannak foglalva az EU megreformálásával.
kakambuki
@verőce21: Nagyjából. A lenyalt fejű germán az eseményt megelőzően ezerrel ekézte Magyarországot ahol csak tudta, amiben csak tudta. Országában rendre megy a balhé a honi zsidóság ellen, sok zsidó emigrációba kényszerül, de azért csak idejönne kellemkedni egy jelentős nemzetközi zsidó sport rendezvényre. Ne jöjjön. A német ügyeket majd elintézik Orbánék a német gyáriparosokkal úgy ahogy eddig is tették.
Eladott Ország
Ez arra utal, hogy nem jól áll a szénájuk az EPP-ben. Lehet, hogy megvan a kilövési engedély!?
Sajnálattal értesítjük, hogy a választott járatra elfogytak a jegyek. Épp tollasodunk, ráadásul közeleg az őszi költési időszak. Megértését köszönjük, üdvözlettel: uploads.disquscdn.com/images/a539ffa1b75d3a0e91002fd727be8e206e1b13c471f94f5efd06258ca3638acf.png?w=600&h=163
Nem ért rá fogadni, hát persze hogy nem: uploads.disquscdn.com/images/6fbeff3dd9a35801f8a01456afb8a775e0a998c43cbd390545cd870440625171.gif?w=600&h=248
papa.49
Futsalosmajom hamarosan ott fogsz szűkölni a német KM. küszöbén bebocsájtásra várva !!!
desir62
Majd kap egy sallert hamarosan a kakadu.
papa.49
Közben már kiderült ez se volt IGAZ, mert nem a futsalosmajom nem ért rá, hanem a német mondta le, és egy helyettes érkezik !!!
PÁRTSAJTÓ !!!
Lepényleső
Aki nem ér rá,annak közelebb kell hajolnia? Esetleg a grundfocit kellene inkább lemondania?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.