Az Európai Bizottság végrehajtó szervezet, nem politikai testület – hangsúlyozta Hollik István kormányszóvivő az M1 szerda esti műsorában.

Hollik István kormányszóvivő megüzente az Európai Bizottságnak, hogy mi lenne igazából a feladata
Fotó: MTI/Illyés Tibor

A kormányszóvivő szerint fontos, hogy a bizottság térjen vissza ahhoz a létértelmezéshez és feladatértelmezéshez, amelyet az alapszerződés kijelöl.

Eszerint a bizottság feladata, hogy a döntéseket végrehajtsa. Mint mondta, úgy vélik, hogy ebben a szerepfelfogásban a bizottság új elnöke, Ursula von der Leyen sokkal józanabb lesz.

Kitért arra is, hogy Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön találkozik a bizottság leendő elnökével. A kormányszóvivő szerint a magyar kormányfő nyilván el fogja mondani azokat a sarokpontokat, amelyekből Magyarország nem tud engedni. Ezek: a bevándorlás megállítása, az európai keresztény kultúra védelme, s hogy egy olyan Európában gondolkodunk, amely a nemzetek Európája.

Nem az unió építése a végcél, az csak egy eszköz a tagállamok a kezében

- tette hozzá.

Hollik István közölte: "fair eljárást" várnak az új bizottsági elnöktől, hogy minden tagállammal szemben ugyanolyan elvárásokat támasszanak.

(MTI)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Likaspista te ne üzengess mert hóthülye vagy ehhez, egyébként meg NEM A KUTYAFARKÁN KÓRICÁLÓ BOLHA MONDJA MEG AZ IRÁNYT A KUTYÁNAK, VETTED BAROM !!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Likaspista te ne üzengess mert hóthülye vagy ehhez, egyébként meg NEM A KUTYAFARKÁN KÓRICÁLÓ BOLHA MONDJA MEG AZ IRÁNYT A KUTYÁNAK, VETTED BAROM !!!
Nessy
Menjenek már szabadságra, könyörgöm! Nem lehetne egy kis nyugalmunk, ettől a sok szócséplőtől? Fogalmuk sincs miről beszélnek, csak mondják, amit leírtak nekik!
volvós
Pistike te csak foglalkozz a gulyásgergőke ágyastársad rózsaszín tangabugyijával...
Ne politizálj, mert azzoz lökött kis b.zi vagy !!!
kereső
Hollik, a kormány végrehajtó szervezet!!!, nem politikai testület. Vágod ?? Na ehhez tartsátok magatokat.
justhpeter
Muszáj ezzel a szerencsétlen, idióta, seggnyalóval elrontani a napom ?
RonaGyuri
Már focistaként sem a FAIR-play volt a jellemző rá

Hollik terminátor Őfenesége szócs9veként helyre teszi az EU-t

A derék és megbízható párt-csinovnyik Hollik István kormányszóvivő az M1 szerda esti műsorában mondta fel a leckét. S még magához képest is elképesztő arroganciával „tette helyre az EU-t”. Jelezvén, hogy „nem politikai szervezet”, csak az feladat, hogy végrehajtsa csak a döntéseket. Hogy milyen döntéseket kell(ene) végrehajtania arról nem szült, de tudjuk, mert tapasztaltuk, hogy azokat, amiket ártunk és qurmányunk – akkor éppen – kedvére valónak vél.
Nem hagyott kétséget afelől sem, hogy – legalább is ők ezt a látszatot akarják terjeszteni -, hogy ez a dagadt retardált törpe meg fogja próbálni az EB elnökét utasítgatni.
Ez az idétlen ócska párt-csinovnyik hosszasan sorolta az elvárásaikat, majd hozzátette, hogy elvárják, igen így elvárják, hogy „fair eljárást várnak az új bizottsági elnöktől, hogy minden tagállammal szemben ugyanolyan elvárásokat támasszanak.”. Értsd függetlenül attól, hogy az adott ország hogyan viselkedik, mennyire igazodik a közös célokhoz és menyire tartja be az alpszabályokat!
simmering73
Így van ez, mikor a lekvár akarja eltenni a nagymamát.
papa.49
Szerencsétlen likaspista ha esetleg nem tudnád FEL VAGYTOK FÜGGESZTVE (igaz még nem úgy ahogy kéne, de az is eljön egyszer) aki meg fel van függesztve AZ NEM POFÁZIK BE AZ OLDALVONAL MELLÖL!!!
tudode
Holik-féle generáció átveri ŐFÉLESÉGÉT az egyre gyorsabb nyelvcsapásokkal%
.
Cél a BÁRSONYHOKEDLI kiérdemlése ŐKEGYELME hálájául, megszentségtelenítve az Ország Imaházát!
.
Undorító!
tulipan
Most meg, mi vaaan? Ez. a marha csak nem egy, új Kossuth Lajosnak képzeli magát, hogy csak úgy "üzenget"?? :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.