Hosszú huzavona után megjelenhet a GRECO-jelentés, amiből kiderül: az Európa Tanács szerint hazánk 18 ajánlásból csak ötöt teljesített. A dokumentumban a két legtöbbet használt szó a „kiábrándító” és az „aggasztó". A testületnek a bírók függetlenségével, a pártfinanszírozással, de az összeférhetetlenség és a vagyonnyilatkozatok magyarországi rendszerével is gondjai vannak.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
"Nem véletlenül húzta ilyen sokáig a Korrupció Elleni Államok Csoportja (GRECO) éves jelentésének nyilvánosságra hozatalát a magyar kormány, egyáltalán nem meglepő, hogy a Fidesz szerette volna eltitkolni az eredményeket. A magyar kormány egyáltalán nem hajlandó az együttműködésre és az ajánlásokat sem teljesíti."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
"Nem véletlenül húzta ilyen sokáig a Korrupció Elleni Államok Csoportja (GRECO) éves jelentésének nyilvánosságra hozatalát a magyar kormány, egyáltalán nem meglepő, hogy a Fidesz szerette volna eltitkolni az eredményeket. A magyar kormány egyáltalán nem hajlandó az együttműködésre és az ajánlásokat sem teljesíti."
tulipan
@Peller Anikó: AKKOR viszont,MI a csodát 'keres ez a bizonyos" magyar kormány egyáltalán annak a "társaságnak" a tagjai között, amellyel egyáltalán nem hajlandó az együttműködésre és az ajánlásokat sem teljesíti. "?
cikicakk55
Ez már olyan kilátástalan dolog. Szinte minden évben mióta a Fidesz kormányoz., az Unióból különféle pártok és szervezetek ágálnak a magyar viszonyok miatt. Lett valami következménye? Tettek valamit ellene? Rúgják már ki a büdös francba Orbán az EP-ből. Egyre pofátlanabbul korruptak,egyre szemetebb népnyúzó törvényt hoznak,de az EU csak írkál,küldi a leveleket,ott kinn nagy szájjal elítélik a Magyar kormányt,de minden megy tovább. Legalább azzal nézne már az Unió szembe,hogy a többi Úniós ország befizetett adóiból Euró milliárdokkal támogatják az Orbán kormányt. Igaz,hogy papír szerint a népnek a javára küldik,de ott is mindenki nagyon jól tudja,hogy a népre kb 5% jut. A többi megy Mészáros, a vejkó, Rogán, Habony stb bankszámlájára.
RonaGyuri
@cikicakk55: a gond ott van, hogy ezek az európai polgári gondolkodásban szocializálódtak, míg Orbán és bandája ócska műveletlen paraszt-suttyó, akik nem is értik a kultúrált világot!
részben ez válasz @tulipan: felvetésére is
tulipan
@RonaGyuri: Sajnos, valóban, ezek mind a "KAPARJ KURTA" paraszti szinten megmaradt, felkapaszkodott, kapzsi PARVENŰK! Nekik. a polgárság említése, KEZDETTŐL puszta máz/ürügy volt!!!
cikicakk55
@RonaGyuri: Tegnap 14:44
Abban igazad van,hogy egy mocskos suttyó. Arra még is van elég esze,hogy a háta mögé állítsa a nép jó nagy részét. Azt nem hiszem el,hogy 2,6 vagy 2,8 millió Magyar ember tényleg szeretné és egyet értene ezzel a kormánnyal,de sajnos zsarolással és a szegény réteg választás előtti egy-két ezer forint értékű megvásárlásával még is csak elérte,hogy Magyarországon egypártrendszer lett. Kádár idejében is az volt,és ( bár én nem éreztem) ugye mi mindent csak parancsra tehettünk,még is még a segédmunkás,vagy betanított munkás is megélt a fizetéséből. Azt is megértem,hogy hosszú távon azt sem lehetett csinálni,ezért rendszerváltozás kellett,de most a nép 3/4 része napról napra él,megtakarítás szinte alig van. Az ország szárnyalását csak az a pár ezer vállalkozó lendíti fel annyira,akik milliárdokat keresnek havonta és így jön ki,hogy átlagban mennyire jól élünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.