Hosszú évek óta, bármilyen kormányzati felelősségvállalás nélkül zajlanak a kilakoltatások Magyarországon, zömében a többszörösére emelkedett törlesztőrészletet fizetni képtelen devizahitelesek kerülnek utcára. Lapunk több ilyen kilakoltatásról is beszámolt már, az érdekvédő civilek vagy ellenzéki politikusok, például a Jobbik Szeretetszolgálat Alapítványon keresztül legfeljebb átmeneti segítséget tudnak nyújtani az otthonukat vesztő családoknak. Pedig azt sem lehet mondani, hogy ne lenne kihasználva minden olyan lehetőség, ami jogilag nyújthatna védelmet a rászorulóknak – a megszámolhatatlan alkalommal benyújtott törvénymódosító javaslatok azonban olvasás nélkül kerülnek a fiókok mélyére, a tüntetések eredménytelenek, a végrehajtók és a bankok pedig úgy tűnik, politikai támogatást élvezve végzik tevékenységüket.

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
Sajnos ez ,,nem csak úgy tűnik,, hanem így is van 2010. ben miután a fütyiszes szarzsákok, meg azok akinek volt pénzük kifizették a deviza hitelüket 180 Ft. a bankok szabad kezet kaptak a többiek kizsigerelésére, ebben pont a kopaszbankvezér, meg a csuti egyezett meg szeptember táján !!!
CsipkeRózsa
A kormány a "nem leülést" bepótolja akkor, amikor egyéni törvényeket hoz, módosít a kedvenceinek, vagy éppen az ellenségnek kinevezett egyénekre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.