Jó döntés volt "az ideológiai gerillákat távol tartani" és pragmatikus életösztönű vezetőket választani – nyilatkozta Orbán Viktor miniszterelnök Ursula von der Leyennel Brüsszelben folytatott csütörtöki megbeszélését követően az M1 aktuális csatornának.

Orbán: jó döntés volt Ursula von der Leyen támogatása
Orbán Viktor miniszterelnök és Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság új elnökének találkozója Brüsszelben 2019. augusztus 1-jén. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

Az Európai Bizottság új elnökével kapcsolatban a kormányfő úgy fogalmazott: "jó döntést hoztunk, eddig".

Orbán Viktor Ursula von der Leyent olyan politikusként jellemezte,

"akinek a jövőről való gondolatai között ugyanazok a kérdések lebegnek, mint a mi fejünkben".

Ezek közé sorolta a gyermekek, a családok jövőjét és a biztonságot, de közös szándéknak nevezte egy közös európai haderő, hadiipar kifejlesztését is.

Ursula von der Leyen érzékenyen közelít az olyan kényes kérdésekhez is, mint a migráció, e tekintetben is képes a közép-európaiak fejével gondolkodni – tette hozzá Orbán Viktor.

"Hogy ezután mi történik, majd meglátjuk", de az ésszerű megoldások elérésére ma nagyobb az esély, mint korábban vagy bármely más jelölt esetén lett volna – mondta.

Orbán Viktor eredményesnek értékelte a csütörtöki beszélgetést. Az új bizottsági elnökről kijelentette azt is:

szenvedélyes meggyőződése, hogy az Európai Uniónak fenn kell maradnia, ezért "ösztönszerűen" utasít el minden olyan ügyet, amely távolítja egymástól a tagállamokat.

Orbán Viktor ezt magyar érdeknek is nevezte, hiszen "mi is azt szeretnénk, ha úgy tudnánk összehozni az Európai Unió különböző országait, hogy közben minden ország az maradhasson, ami, hogy Magyarország Magyarország maradhasson".

A kormányfő ezért a nehéz kérdésekben, például a klíma-, az energia-, a gazdaságpolitika vagy a migráció kérdésében is pragmatikus megközelítésre számít. Utóbbival kapcsolatban Orbán Viktor azt várja: a viták értelmesebbek lesznek a jövőben.

Az új bizottsági elnök ugyanis érti a nyugat- és közép-európaiak gondolkodása közti különbséget, azt, hogy míg a nyugat-európaiak a migránsok integrálásának kérdésével foglalkoznak, addig a magyarok és Közép-Európa azzal, hogy nem kíván multikulturális társadalmat létrehozni – tette hozzá.

Ursula von der Leyen ugyanakkor azt gondolja: nem ezt a vitát kell lefolytatni – ismertette Orbán Viktor. Azokról az ügyekről kell tárgyalni, amelyekben pozitív végkifejlet várható, például a határvédelem fontosságáról. Ilyen ügy az is, hogy a migránsokkal kapcsolatos eljárásokat még akkor kell lefolytatni, amikor a kérelmező még az unió területén kívül van – sorolta.

A találkozón abban is egyetértés volt, hogy

a migránsokat nem lehet szabadjára engedni a kontinensen a vizsgálati idő alatt, hanem olyan emberséges megoldást kell találni számukra, amely a polgároknak is biztonságot nyújt

- mondta.

Ugyancsak nem volt vita arról, hogy aki nem szabályosan érkezett az unióba, azt haza kell küldeni.

A kormányfő a klímacélokról szóló vitákról azt mondta: közös alap, hogy a jövőért közös a felelősségünk, de szerinte míg a gazdag országok tehetnek súlyos kijelentéseket ez ügyben, egy Magyarország méretű ország olyan vállalást tehet, amelyet be is tud tartani.

Kijelentette: Magyarország a vállalásának megfelelően azt el fogja érni, hogy 2030-ra az energia 90 százalékát szén-dioxid-mentes forrásból nyerje, hiszen ennek terve, forrása rendelkezésre áll.

Az ország azonban "nyomás alatt van", hogy kimondja: 2050-re eléri, hogy egyáltalán ne legyen szén-dioxid-kibocsátása – fűzte hozzá. "Én készen állok arra, hogy egyszer ezt kimondjuk, de hogy most kimondjuk, arra semmilyen lehetőséget nem látok" – jelentette ki. Ezt azzal indokolta: cél van, de tervnek nyoma sincs, így csak felelőtlenül lehetne beszélni erről.

Hozzátette ugyanakkor: a kérdésen dolgozni kell. Új, drága technológiára van szükség, amit legalább részben az uniónak kellene finanszíroznia.

A magyar uniós biztosjelölt személye "szőr mentén" került szóba a tárgyaláson – fogalmazott. Elmondta ugyanakkor: Magyarországon a Fidesz-KDNP listáját azért vezette Trócsányi László, mert azt mondták az embereknek, ha a listára szavaznak, ő lesz Magyarország biztosa.

126 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Tele van a nyári hócipőm a kakukk közpénzt lopó rádióval. Állandóan azt harsogja, hogy megválasztották a hétgyerekes Ursula von der Leyen német kereszténydemokrata politikust az Európai Bizottság következő elnökének. Idióták, mintha ez lenne a legfontosabb ismérve az új elnöknek. Még a szeme színét bemondhatták volna. Értem én, hogy nem hivatkoznak arra, hogy gyökeresen más a véleménye több dologban neki, mint Orbánéknak. Ez az ember nem nagy játékos, hanem az Európai Unió bohóca, amúgy saját magát felfüggesztve néppárti tagságukból, ugye.A magyar történelem legsikeresebb korszakában az emberek menekülnek külföldre, sorra halnak a rossz egészségügy miatt, dübörög a gazdasággal együtt a szegénység és a társadalmi béke is arról szól, hogy kétfelé szakadt az ország, a hazaffyakra és a hazájukat szerető magyarokra. A mínusz siker is siker, ahogy ők mondják.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Meghallgatnám Ursula von der Leyen véleményét is, hiszen Orbán már annyit hazudott életében, hogy ha kérdez, azt sem hiszem el.
Eladott Ország
Tele van a nyári hócipőm a kakukk közpénzt lopó rádióval. Állandóan azt harsogja, hogy megválasztották a hétgyerekes Ursula von der Leyen német kereszténydemokrata politikust az Európai Bizottság következő elnökének. Idióták, mintha ez lenne a legfontosabb ismérve az új elnöknek. Még a szeme színét bemondhatták volna. Értem én, hogy nem hivatkoznak arra, hogy gyökeresen más a véleménye több dologban neki, mint Orbánéknak. Ez az ember nem nagy játékos, hanem az Európai Unió bohóca, amúgy saját magát felfüggesztve néppárti tagságukból, ugye.A magyar történelem legsikeresebb korszakában az emberek menekülnek külföldre, sorra halnak a rossz egészségügy miatt, dübörög a gazdasággal együtt a szegénység és a társadalmi béke is arról szól, hogy kétfelé szakadt az ország, a hazaffyakra és a hazájukat szerető magyarokra. A mínusz siker is siker, ahogy ők mondják.
namihami
A Mi Istenünket ismerve, az egymást néhány órával követő, de homlokegyenest ellentételes nyilatkozatai alapján teljesen mindegy, hogy kit választottak volna meg. Másnapra akárkiről így nyilatkozott volna.
Egyik, de messziről felismerhető jellemvonása.
libellle
orbánnak lebeg az agya von der Leyen pedig gondolkodik és azt el is mondja neki.

" Von der Leyen trifft Viktor Orban
Berlin, Warschau, Paris, Zagreb, Madrid hat Ursula von der Leyen bereits hinter sich. In Brüssel trifft sie nun auf Viktor Orban. Die künftige Kommissionspräsidentin kündigte an, in Sachen Rechtsstaatlichkeit an den bisherigen Maßnahmen festzuhalten und noch etwas drauf zu setzen. "
mennyire meglepö, hogy mindnhová elmegy csak éppen orbánt rendeli magához.

www.deutschlandfunk.de/gespraeche-in-bruessel-von-der-leyen-trifft-viktor-orban.1773.de.html?dram:article_id=455250
Jozefina
Jöhetnek a plakátok: "Ki nevet a végén" , mert hogy ov sírni fog az biztos!!! Most megy a csontig nyalás, aztán meg jön, hogy a kis törékeny csajszi mégis csak megtámadta Magyarországot!!!.
Miután közös sajtótályékoztató nem volt, így mindenki azt hazudik, amit alar!!!
libellle
"a migránsokat nem lehet szabadjára engedni a kontinensen a vizsgálati idő alatt, hanem olyan emberséges megoldást kell találni számukra, amely a polgároknak is biztonságot nyújt"
elmebeteg viktor, akkor miert engedted öket 2015-ben ránk szemet diszno
F_Viktor
Hogyan fogja pár hónap múlva eladni orbán a haszonállatainak, hogy Ursula von der Leyen egy liberális Soros bérenc?
papa.49
Sok itt az ami nem hangzott EL SEM a megbeszélésen, és még a kép is egy ócska hamisítvány az árnyékokon látszik több képből lett összevágva, azért is tűnik ,,festménynek,, MERT NEM TERMÉSZETES !!!
reagens
Úgy tűnik Orbán mégis csak halad a tárgyalásokkal. Bízom benne, hogy a bizottsági pozíciókat megkapja Magyarország és az érdekeinket megfelelően tudjuk érvényesíteni.
Erre most minden lehetőség adott és nem kerülünk hátrányba.
namihami
@reagens: Nem kerülünk hátrányba, mert már ott vagyunk. Egy olyan államvezérünk van, amelyikkel önként csak a ""putyinok"" állnak szóba.
Ezek a tárgyalások az Európán belüli együttélésből adódó kényszerek szülöttei. Ahogy már sorra mondják a korifeusok a szemébe is, hogy ma már nem méltó az európai ember megnevezésre, mert már nem vennék be maguk közé.
Macskaszem
Ursulát váratlanul érte a kinevezése, és azon a napon volt őszinte utoljára. Azóta felvilágosították, hogy az itt lévő autógyáraikban orbán jóvoltából güriznek alulfizetett rabszolgák, és ne csessze el azzal, hogy diktátorozik, meg migráncsot simogat. Nem bízok benne, első ránézésre a kiflilopóra emlékeztet.
reagens
@namihami: Kicsit térjünk el a panelektől és a sajtó és belpolitika világától. A bizottsági pozíciók Magyarország érdekérvényesítő képességét szolgálják. Ezt te sem vitathatod. Többször tudjuk az akaratunkat érvényesíteni, ha ott vagyunk a megfelelő posztokon.
A magyar ellenzéki Eu-s politikusok fúrták ezt meg, nem törődve azzal, hogy így minden magyarnak kárt okoznak. Ez keményen gazdasági kérdés és itt dől el, mennyit kap Magyarország.
Ha te ezt támogatod, a te dolgod, de ez a húzás minden magyart hátrányos helyzetbe hoz.
Gauntlet
Kezet csókolt? mert ha nem fék nyúz az egész !!! Nuff said !
colibri
@Gauntlet: Szinte biztosan megvolt a kézcsók,meg a fotó kedvéért a kézfogás is, bár ez a kép valóban összevágottnak tünik. A beszélgetés természetesen falusi suttyó módon, zsebrevágott kézzel történt, mert ismerjük orbánt és különben sem lesz kutyából szalonna...
namihami
@reagens: Egy ország gazdasági megitélése nem a betöltött pozícióinak a számától függ. Egy Japán vagy Dél-Korea egyetlen EU-s helyet se birtokol és mégis boldogan kötnek vele üzleteket. A ""megbízhatóság"" egy nemzet és ország gazdasági jellemzője. Az itt befektetők nagyrésze már régen nem ezek alapján dönt a fejlesztésről, hanem a már idehozott pénze kénytelen vonzani a továbbiakat. És ez elsősorban az iszonyú összegeket igénylő gépjárműiparra igaz. Tehát a Mercedes, a BMW, az Opel bizonyos értelemben az eddig beinvesztált helyzete után is fut.
És ezt fényesen igazolja pl. a relatíve olcsóbb befektetést igénylő autóipari beszállítók (kábelkorbács, autóüléshuzat) sorozatos bezárása, amik mellett eltörpül az újonnan jövők alacsony száma.
reagens
@namihami: Akkor talán arról beszéljünk amit írtam. A bizottsági pozíciók a magyar érdekek érvényesítésében fontosak és meghatározzák a támogatások nagyságát. Ez pedig gazdasági kérdés. Így már világos?
tudode
A cikk címe kiegészítésre szorul: .. e d d i g
.
Azért Ursula von der Leyen sem most jött le a falvédőről. Hagyta kitárulkozni ŐFÉLESÉGÉT annak érdekében, hogy felmérje milyen CSODABOGÁRRAL kell majd az EU-nak az ET-nek, az EPP-nek vacakolnia, mivel a magyarok kificamodott igénye ENNYI!
csak úgy....
@reagens: te idióta tibi! mi köze ennek az egésznek az állítólagos magyar érdekekhez? köll még nyugatról pénz a stadionokra ,azok a magyarság érdekei ?
fogadok,ha a bimbó gyurcsány csak 1db stadiont építetett vóna a konyha ablak elé,az adófizetök pénzéböl...,persze ez neked megos..,mint bocinak a farzseb..
csak úgy....
@reagens: a "magyar érdekek"? a gátlástalan lopás és gyarapodás az eu. pénzekböl? lölö lottón nyerte a vagyonát vagy a tehetsége? :) ezt te sem gondolhatod komolyan...,persze egy ütödött tibitöl,még erre is fussa...
verőce21
Jó döntést hoztunk eddig, "ez a hétgyermekes családanya alacsonyabb, mint én." :)
csak úgy....
@verőce21: orbánnál a termet határozza meg a tudatot? :) nagyon beteges ...
te is zsebvergödszke ?
csak úgy....
@verőce21: fogadjunk ,felölem több száz ezer forintba,hogy hamarosan az ursulát köpködi körbe a fidesz ... :)
libellle
@Macskaszem: Ursula már másfél honappal a kinevezése elött tudta, hogy ö lesz az ASZ. Az autogyárak ha odamentek akkor el is mennek nekik ez absolut nem okoz problemát.
csak úgy....
@verőce21: jahh,a másik ! érdeklödtem egy ösmerös onkológusnál a szerited kecskeméten végzett kemoterápia mentes dolgokról ..., idézem! ki volt az a tudálékos ,okos faß,aki ezt elhintette?
hazudós voltál és az is maradsz,tutajos...
libellle
@reagens: ."A magyar ellenzéki Eu-s politikusok fúrták ezt meg, nem törődve azzal, hogy így minden magyarnak kárt okoznak. Ez keményen gazdasági kérdés és itt dől el, mennyit kap Magyarország." TÈVEDSZ!!! Ezt egy magyar sem fogja az EU-ban eldönteni. Te ide leirod az álmaidat. Olvass már bele a szerzödésekbe. Annak imit ide irtál a valosághoz absolut semmi köze.
csak úgy....
@durbincs: tehetek én arról,hogy a kollegáid,egytöl- egyig húgyagyúak ?a 0- 25IQ haverjaiddal a diliházból szerinten ? szegény atyád mindíg figyelmeztetett,hogy ne kerülj a korpa közé...,persze beszélhetett a hülye fiának...
remélem,te okosabban csinálod a kis mukival,tiszta aptya az a gyerök...
csak úgy....
@durbincs: örülhetnél ha úgy müködne az agyad,mint az én hólyagom+ a prosztatam...
36
@verőce21: :)Ja. És harmadannyi a körmérete.:)
namihami
@reagens: De hiszen arról beszélünk. Hámozzuk a semmit. Mert éppen az ÉRDEKekről szólt pl. az autóipari hasonlatom.
Nem az érvényesítésről, hanem a kényszerről. Ezt hívják a "" futok a pénzem után""-nak. Ha eddig nem öltek volna bele és amellett az állam nem adott volna plusz milliárdokat, akkor ezek a cégek az orbáni érdekek ellenére is kerülnék ezt a gazdaságot. Ezek a fideszes érdekemberek eddig is semmik voltak (mutass mondjuk valami olyat, amit a Dajcskiaf@szomtompika hozott).
tudode
Aha!
.
Olyan ez a ficere, mint az öreganyám vót:
.
---- Von der Leyen Orbánnak: A jogállamiság létfontosságú, és mindenkire vonatkozik
.
24.hu/kozelet/2019/08/01/ursula-von-der-leyen-orban-viktor-jogallamisag/
.
Akko Ursula rákoppintott a lényegére, arra, hogy valójában közjogilag érvénytelen olyan pici mini elnök, mint egy hangya!
kereső
"lujza"- azt irja az ujság, hogy orbán ejtetni akarta a 7 cikkely szerinti eljárást a találkozón- erre irta von der Leyen elnökasszony, a twitteren hogy a jogállami normák mindenkire kötelezőek, és abból nincs engedmény senkinek sem.
Érdekes, hogy orbán erről nem szólt egy szót sem.Vagy erre vonatkozik a "még"?
tudode
Bocsika!
.
A GAZSÁGHOZ hozzátartozik, és nem tűnik fel még az iGAZSÁGSZOLGÁLATÁSNAK sem, hogy
.
---- Mészáros Lőrinc 304 ezer forintot keres percenként
.
www.napi.hu/magyar_gazdasag/meszaros_lorinc_304_ezer_forintot_keres_percenkent.662034.html
.
Döfi mi az is, hogy
.
----- Mészáros Nem Stróman Lőrinc fizette ki az Orbán-klán 3 milliárdos tartozását
-
b1.blog.hu/2017/02/15/meszaros_nem_stroman_lorinc_fizette_ki_az_orban-klan_3_milliardos_tartozasat
.
Ez folyhat ebben a ..va országban politikai prostiKAKAKÉNT!
csak úgy....
@durbincs: muki,te csak egy rakás foss vagy ...és ezt te naponta bizonyítod?miért?
tudode
@tudode: 20:09
.
Gerihez szántam, de nem ide is illik ŐFŐMÉLTÓSÁGA a ludaska!
man at work
Jelenleg az EU-ban a legnagyobb „ideológiai gerilla” Orbán Viktor.
A többi ország populistái ragaszkodnak az elveikhez, míg ez a gyökér Orbán - akinek minden jó és az ellenkezője is - csak táncol össze-vissza páván.
csak úgy....
@man at work: lehet veled üzletet kötni? mit szóllnál hozzá ha ingyen fölpofoznád a @durbincs: ot? csak oktató és nevelésileg, nem szarrá verni, ott rontotta el a faterja is,,,,ugye muki!?
man at work
Tudod mi undorít legjobban Orbánban?
A szája...

Farizeusok: "Miért hágják át a te tanítványaid a vének rendeléseit? Mert nem mossák meg a kezeiket, mikor enni akarnak." (Mt 15,2)
Jézus: "Nem az fertőzteti meg az embert, a mi a szájon bemegy, hanem a mi kijön a szájból, az fertőzteti meg az embert." (Mt 15,11)

(kicsit vájtabb fülűeknek:
"És erőtelenné tettétek az Isten parancsolatját a ti rendeléseitek által.
Képmutatók, igazán prófétált felőletek Ésaiás, mondván: Ez a nép szájával közelget hozzám, és ajkával tisztel engemet; szíve pedig távol van tőlem.
Pedig hiába tisztelnek engem, ha oly tudományokat tanítanak, a melyek embereknek parancsolatai." (Mt 15, 6-9)

Keresztény szabadság?
Hogy merészeled kiejteni ezeket a szavakat külön is, de együtt meg főleg - te hazug tolvaj, gyilkos, Orbán!!!???)
human
Egy év és ő is a propaganda plakátra kerül. A pávatáncára büszke Orbán pedig előadja, hogy von der Leyen már nem elfogadható a számára.
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: (18:30) Az újságírót szidd, akinek a cikkét odaidéztem, te "tudálékos ,okos faß,aki ezt elhintette"
Egyébként nem biztos, hogy úgy van, ahogy az "onkológus ösmerősöd" elmondta.
Vagy "csak úgy" simán te hazudsz!
F_Viktor
@reagens: Írod:
"Ha te ezt támogatod, a te dolgod, de ez a húzás minden magyart hátrányos helyzetbe hoz."

Tibikém, a magyarok érdeke, hogy orbán tovább ne lophassa az EU pénzeket, ne fosztogassa tovább az országot, ne építessen több felesleges stadiont, vasutat pénztáros lölével, stb.
Ehhez pedig az szükséges, hogy "hátrányos helyzetbe hozza" az országot, hogy a birkák is saját bőrükön tapasztalják meg, hogy az orbán rezsimre nincs szüksége sem Európának, sem Magyarországnak. Majd akkor beállnak ők is az orbán takarodjot kiabálók sorába.
F_Viktor
@kereső: Semmi jelentősége ennek a találkozónak, minden EU-s vezetőt személyesen tájékoztat Ursula von der Leyen. Sőt, orbánt megelőzték a cseh, a lengyel és a román vezetők is.
verőce21
@durbincs: (20:54) Valószínűleg a guta is kerülgeti, annyit írogat nekem, nem csak bevizelt!
Így éjfél felé begyorsít, hogy megnyugodva térjen álomra, hogy jól megmondta, hajtja állandóan a revans.
Annyi frusztrációtól nem csodálom! :)
tudode
@libellle: Beletekintettem a NER Tv-be, a 12 h-sba, és aszonták, hogy ELSŐKÉNT FOGADTA Ursula a mi kis manóKÁNKAT!
csak úgy....
@verőce21: teszek a "pathó pál úr" eszedre,mert te gondolkodni is rest...
nektek a @durbincs: az etalon,tehetek én róla,hogy 1 ügyü vagy ?
ne izgasd magad,valószínüleg az onkológus hazudozott nekem, és nem te tudtad rosszúl! :)
na eriggy mán a jó idös anyádba,ha már a viktoron és a csicskáin kívül nem bírsz befogadni semmit a buta ,furfingos agyadba...
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: Sajnos meg kell cáfoljalak, Hugyos-Szarzsák!
A kórházi dolgozók közül sokan nem tudják, hogy mi folyik az intézetükben. Az anyagi összefonódások még fokozzák is a "tudatlanságukat". Pláne, hogy Kecskemétet említed. Ott 7-8 évvel ezelőtt még, az éppen meghalt rákos betegek nevére rendeltek sorozatosan méregdrága gyógyszereket, amiket rögtön Szerbiába adtak el közvetítőkön keresztül!
Az intézetvezető főorvost azonnal el is távolították...de a sleppje ottmaradt! Na azok ám a hazudósak!
tudode
Elképesztő amikor egy KÖZSZOLGA nem képeSS felfogni, hogy a hazug embert előbb utólérik, mint a kutyát
.
ŐFŐMÉLTÓSÁGA szerint egy hangon van a Leyennel
.
www.hirado.hu/kulfold/kulpolitika/cikk/2019/08/01/orban-jo-dontes-volt-ursula-von-der-leyen-tamogatasa
.
Ejnye, bejnye!
reagens
@F_Viktor: Bélám! Egy vitaképtelen, szerencsétlen gyűlölködő vagy akivel nem lehet normálisan beszélgetni. Nem érdekel mennyire nyomorult vagy nem beszélgetek veled. Személyeskedő vagy és tahó.
man at work
Ha megfigyelted, Orbánnak már egy jó ideje nem jön be semmi: se jóslat, se intézkedés, se sumákolás, se kézcsók...

nepszava.hu/3045290_nem-jott-ossze-orbannak-a-kezcsok
csak úgy....
@verőce21: ezek után,ha nagyon kedvesen azt mondom néked,hogy a jó curva anyád,aki férenevelt és erotikus munkával kerested,keresed a fizetéskiegészítésed,hogy esténként itt lehess a propin a durrbincsod és a shikarid közelében,mert neked ök a család... :)
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: (21:31) Látod ez a Te nagy bánatod! Neked se "családod", se barátod, egyedül vagy, hontalan, Schenkihazy!
Csak az értelmetlen hülyeségeidet legalább tartósan tudod hozni...:)
F_Viktor
@verőce21: Vergőce, ezt benyaltad! :-)))
F_Viktor
@reagens: Tibikém, mit olvastál személyeskedésnek? :-))
Pár héten belül már másodszor csalsz könnyet a szemembe :-))
verőce21
@F_Viktor: Valahol a történet közepén elakadtál! :)
csak úgy....
@verőce21: hogy a kecskeméti onkológós vegye kezelésbe azt az idióta ,hazudozós és pofátlan búrádat,lehetöleg a leg modernebb módszerekkel :)
neked szemtöl szemben is ekkora a pofád?- kétlem. :) te a tipikus szeplös,csökött,tornából fölmentett,tüdöbeteg típus,aki azt hiszi,hogy mindenki útálja ...
reagens
@F_Viktor: Nem tudsz személyeskedés nélkül beszélgetni. Ezen a szinten az elvtársaiddal beszélgess. Én nem sértegettelek.
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: (21:51) Rossz a diagnózisod, de nehogy te essél bele abba a betegségbe, amit másnak kívánsz, te Vadbarom!
verőce21
@csak úgy...: @csak húgy...: Húzzál bele Hugyos-Szarzsák,, mindegy mi a téma, de ebből a sz@rból éjfélig valahogy még győztesen kellene kijönnöd, hogy megnyugtasd a lelkedet! :) Gyí!
F_Viktor
@reagens: Tibikém, még most sem árultad el, hogy mi volt részemről a személyeskedés! :-)
reagens
@F_Viktor: Olvasgasd vissza miket irkáltál nekem más cikkek alatt. Köszi de nem vagyok vevő a sértegetéseidre. Minden elvtársad ilyen mint te??
csak úgy....
@verőce21: hazudozós vergödszke,szarok bele,hogy te mit jajongsz és mennyire...
buta vagy mint a segg ,ezen én nem tudok és nem is akarok változtatni,mert neked így a frankó, most vegyem el azt a kis maradék örömöd!? :)
F_Viktor
@reagens: Tibikém, ha egyenes ember lennél, akkor az első szóra megírtad volna mely mondatom bántotta meg érző szívedet, de mivel erre sem vagy hajlandó, akkor ezek után minden szívfájdalom nélkül tartalak egy gerinctelen, hazaáruló, fityeszes féregnek!
csak úgy....
@F_Viktor: Most,legalább látod az utolsó bizonyítékokat,hogy igazam volt erröl a két komponensü reagensröl,hogy ö az álruhás shikari tibi :)
man at work
@csak úgy...: "Krisztus koporsóját sem őrizték ingyen."
verőce21
Ursula von der Leyen valóban jó választás volt.
Remélem hasonlósága Merkellel kimerül abban, hogy mindketten CDU-s női politikusok és rágják a körmüket.
teuton
@verőce21: Latom, meg mindig nem tanultal meg olvasni! Talan nem csak azt kellene meghalld, amit a pocakos tolvaj hazudik, hanem azt is olvasd a Twitteren, mit irt vdL! " A jogallamisag elengedhetetlen!" - mondta Orbannank!!! Mivel pedig nincs jogallamisag MO-on, ezert eljaras folyik. NEM a magyarok ellen, hanem a jogsertö, korrupt kormany törvenyei ellen!
Desischado
Kiváncsi vagyok, hogy pávatáncos "bátos szabadságharcos" fővezír pár hónap múlva is ezt fogja mondani? Kiváncsian várom.
reagens
@F_Viktor: Ismét sértegetsz. Jellemző a ballib majmokra. Nem beszélgetek veled. Nulla vagy és nem vagy vitapartner. Az elvtársaid majd körbenyalogatnak szerencsétlen.
kereső
@F_Viktor: 20:57, No, igen. Nincs jelentősége- mondjuk annak azért van egy ici-pici, hogy Varsó és Zágráb igen, Budapest nyet.
RonaGyuri
Hogy photoshop-olva van-e az is egy jó kérdés

azonban az sem piskóta, hogy mégis kié és a többiek fizettek-e érte

Mint ismert az új EB főnök szőnyegszélére rendelte Őfeneségét, amiről szóló beszámolók nem éppen beszámolók, de egy dologban nagyon közösek, a fénykép:
Ahogy a hvg.hu is észrevette „Festményszerű fotón pózol Ursula von der Leyen mellett Orbán Viktor”

(scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0-0/p235x350/67735720_10157265052341093_1675519299684401152_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_oc=AQncL1R9qtdhQpa_ixKE_dqqZJHcPSn9r00X0nrBDDAQK7lrMOXeI1zbza6nLWEYnvmlq1E_2zH-4A9vNbY4za5O&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=56e7523824664313a30663c685147199&oe=5DE3256D)
terlasz
Szegény ember a hosszú nyelvével próbálja maga mellé édesgetni az elnökasszonyt, de lesz ő még az óriásplakátjainak témája.
reagens
@namihami: Nem tisztem a Fidesz politikusainak és gazdasági szakembereinek sem a bírálata, sem a dicsérete.
Abból indultunk ki, hogy az ellenzéki Eu-s képviselők áskálódása miatt a bizottsági tagságaink bizonytalanná váltak. Ha ezeket nem kapjuk meg, csökken az érdekérvényesítő képességünk az Eu-n belül és kevesebb támogatást, juttatást kapunk. Ez pedig minden magyart sújt!
Erről írtam eddig, nem pedig a Fidesz gazdaság politikájáról.

Ez pedig, amit művel az ellenzék Brüsszelben ezzel, a magyarság érdekei ellen való és hátrányos helyzetbe hozza Magyarországot!
Kérlek, arról vitázzunk, amit írtam, nem pedig arról, amiről szó sem volt!
reagens
@libellle: Nem azt írtam, hogy az Eu-ban a bizottsági helyeket a magyarok döntik el!
Azt írtam, hogy ezeket a helyeket a magyar ellenzék fúrta meg az Eu-ban! Komoly különbség van a te és az én állításom között.
Ezen felül fenntartom, hogy ezzel Magyarországnak az ellenzéki képviselők kárt okoztak. Vitatkozz ezekkel az állításokkal, ha tudsz!
verőce21
@teuton: (00:52) Arra amit írsz, a megfelelő cikknél már előbb hozzáírtam, el vagy maradva!

Németországban viszont politikai válság van! A migránsterror okozta politikai tehetetlenség. És ezt éppen az olyan szaralakok idézték elő, mint te is vagy! Elhelyezkedtél a menekültügyi hivatalban, és segíted befelé az országba a sok sivatagi cigányt és egyéb bűnöző hordákat és a "beilleszkedésben". Építőipari Ybl felsőfokú technikus létedre! Te magad is bevándorló cigány vagy! Nem adhatod csak azt, ami a léted!
De ha értenél a szakmádhoz, nem a szar belapátolásában kellene ott segédkezned.
reagens
@verőce21: Sajnos Magyarországról is lehet hasonló negatív példát hozni. Pl.
Két család verekedett 90 fővel, vagy a kórházban a gyászló család megverte az orvost. A fiatalok..., a rablás kifosztássá minősítése a rendőrségi nyomozásban, a szóváltás, ahol a sértett meg se mukkant. Stb. Ilyen esetekben cigányokról van szó és persze az ítéletük is kisebb, mint ha nem cigány követte volna el.
Ezeket se felejtsük el! Ha már a jogegyenlőségnél tartunk!
Eladott Ország
"...a jogállamiságról is beszélt Orbánnal". Olyan komolyan vette a feladatot, hogy előtte edzett egy kicsit, a vakokkal beszélgetett a színekről.
uploads.disquscdn.com/images/5c12f85edd92f9c9b4c2ef69519a1ed3a13ee52c119ba239693fe97ef7583660.jpg?w=600&h=302
Na ne mond Orbánnal jogállamiságól beszélni?
uploads.disquscdn.com/images/cdfca7ce65a8d8efcdfbe2b2bdbe86aca8c5bf4dadd916d1797db8379abb6811.gif?w=600&h=250
Eriksson
@reagens: Bizony a magyar döntéshozók komoly hibát követtek el, amikor évszázadokon keresztül beengedtek boldog-boldogtalant.
reagens
@Eriksson: Ez a politika, hogy beengedtek mindenkit, Trianonhoz vezetett. A betelepülők elvették Magyarország területét, igaz angol és francia segítséggel.
A legtöbb probléma mindig a betelepülőkkel volt és van!
verőce21
Ezért nem lehet politikai cél a színes, tarka emberiség létrehozása.
propeller.hu/itthon/3440642-kinek-kell-kereszteny-szabadsag#v2475513

@reagens: @Eriksson:
Eladott Ország
@reagens: Trianonhoz az vezetett többek között, hogy olyan idióta vezetőink voltak, mint napjainkban...
www.youtube.com/watch?v=El-Fi0gcB5k
reagens
@verőce21: Amerikában látszik, hogy a tarkaság mennyire működik. A gettók népe mindig lelakja a környezetét, erőszakos, drogos és semmire való. A fehérek külön vonulnak tőlük és saját lakótelepeikben, városrészeikben élnek.
Itt sem akar senki cigány telepre költözni.
Minden elmélet ellenére a tények rácáfolnak az egyenlőségi elméletekre és a rasszizmus bizonyítékot nyer!
verőce21
@reagens: Az emberiség kóros felszaporítása, az olcsó munkaerő létrehozása és becsalogatása katasztrofális
helyzetbe hozza a Nemzeteket.
(A sémiarcúaknak célja.)
verőce21
@verőce21: (23:53) Lehet, hogy már Pallasz Athéné is rágta a körmét? :)
reagens
@verőce21: Bogár László beszél folyamatosan a rejtőzködő és saját létét is tagadó titkos háttér hatalomról, akikről azért jó megközelítéssel sejtjük, hogy kik.
Csak a válságokat, halált, kizsigerelést és manipulációt köszönhetjük nekik!
libellle
@tudode: na tévedés már minhová ö személyesen men mármint Ursel. de viktokát berendelte érzed a helyzat sulyát? Mit mondott neki a menekültekröl a jogállamiságról. Ezt nyilvánosan is mondta tegnap Ursula von der Leyen. Csupán azert, hogy viktorkanak még csak véletlenül sem legyenek kétségei az ö irányelveiröl.
solidedge
Mekkorát fog szopni ez a felcsúti kis emberke néhány hónap múlva ez EU-ban. Egyenlőre viszont azt a látszatot kelti hogy ő áll és az EU térdel előtte..
F_Viktor
@reagens: Írod:
"Ez a politika, hogy beengedtek mindenkit, Trianonhoz vezetett. A betelepülők elvették Magyarország területét, igaz angol és francia segítséggel."

Tibor, történelemből is egy nagy egyes!
Nem a köpönyegforgató (MDNP-től az MDF-en és MSZP-n át a fityeszig bárkit kiszolgált) bogárt, bayert, nógrádit kellene olvasnod, hanem a történelemkönyveket és korabeli országgyűlési jegyzőkönyveket!
Akkor tudnád, hogy a jobber kormányok hogyan bántak a magyarországi kisebbségekkel, hogy Trianon előzménye volt, hogy nem kívántak Magyarországhoz. Ehhez kellett nekik az angol és francia segítség!

Vagyis a jobber kormányok ugyanúgy ártottak Magyarországnak, mint a jelenlegi orbán-maffia kormány!
reagens
@F_Viktor: Bélám! Logikából és tárgyi tudásból elégtelen!

Jobboldali kormánya Magyarországnak Horthy alatt volt és a német megszállás alatt. Szálasi is jobboldali volt, mint Hitler.
Horthy alatt egy felvirágzás volt és a Trianoni diktátum által sújtott ország talpraállítása ment. Szemben a vörös terrorral, vagy a Rákosi diktatúrával, amikor is nyíltan gyilkolászott a kommunista csőcselék!

Trianon után színmagyar településeket csatoltak el. A betelepülő kisebbségeket pedig nem hívták, hanem jöttek. Úgy bánt velük a magyarság, ahogy megérdemelték és ahogy most is érdemlik, ha a magyarokra támadnak.

Demagóg, történelmietlen és hazug teórikat állítasz, tények és logika nélkül!
advocat
"Elmondta ugyanakkor: Magyarországon a Fidesz-KDNP listáját azért vezette Trócsányi László, mert azt mondták az embereknek, ha a listára szavaznak, ő lesz Magyarország biztosa." Van ilyen?
advocat
@reagens: Igen! Franczia-Kiss, a fehérterror tiszti különítményesei, stb. Ők az igaziak?
kokopelli
@solidedge: ..annyira korlátolt a Ficktor,hogy nem tudja,hogy a többiek is gratulálnak idővel a a hölgynek!
Az öcsénk kategóriája,amikor "ő egyedül" 5-6 évesen megígérte a Mikulásnak,hogy jó lesz,és a többiekhez
már nem is kell mennie,mert ő majd elmondja nekik!
libellle
@reagens: "Ezen felül fenntartom, hogy ezzel Magyarországnak az ellenzéki képviselők kárt okoztak. Vitatkozz ezekkel az állításokkal, ha tudsz!" Nos még hogy kárt okoztak, esetleg viktornak. Az pedig jó ugy. viktor sem tudott 2006-ban kárt okozni Magyarországnak pedig megjelent hetente ugy Brüsselben mint Straßburgban és állandóan könyörgött, hogy zárja el az EU a pénzcsapot mert hagy lehessen már ö miniszterelnök. Es, történt valami... te azt hiszed, hogy minden a magyar "szokás" szerint müködik?
JAJMÁR
Vészjósló jövő víziójával mennyire el lehet terelni a figyelmet a jelen valóságáról, az döbbenetes! Hát, migráncsfélők... pont tőletek van félnivaló! A jelen gyűlölködésre épülő rombolásától! Persze, ha majd úgy változik a világ sora, zászlót cseréltek, semmi kétség!
JAJMÁR
Amúgy nem hinném, hogy Ursula hátraarcot csinálna az Eu migránspolitikájában. Próbál inkább békét... no, ezért túl sokáig nem lesz népszerű mifelénk!
teuton
@verőce21: Na figyelj vergöce! Az olvasas meg mindig nem megy...
1. NEM epitöipari technikus vagyok, ezt elovashatod a fb-oldalamon, de e nem tudsz.. En elolvasnam a tied, hol talalhato? Vagy csak itt mersz patkany modjara nevtelenül trollkodni? Neved-adataid-keped nem vallalod?
2. Semmifele migransvalsag nincs NO-ban, söt a legiujabb, mult heti felmeres szerint a nemetek jobban biztonsagban erzik magukat, mint a magyarok!
3. A szemelyeskedö mocskolodasaid tartsd meg a jo edes anyadnak! Primitiv sertegetesek nelkül te meg 1 kommentet sem tudtal leirni senkinek, durbincs haverodon kivül. Kb. egy szinvonalon vagytok.,,,
reagens
@libellle: 2006 ban terrorizálták a tömeget. Belelövetett Gyurcsány és könygázzal kardlappal oszlatott. Jogos volt Orbán kérdése ha már az Eu a nyílt terror ellen nem lépett fel.
verőce21
@teuton: Te szerencsétlen, "Primitiv sertegetesek nelkül te meg 1 kommentet sem tudtal leirni senkinek" ez éppen rád vonatkozik. Tökön szúrtad magad. Te kezded úgy mindenkinek, minden esetben, hogy "olvasni nem tudsz!"
verőce21
Csak lassan a testtel Ursula von der Leyen asszony megítélésével kapcsolatban! Nem véletlenül utalt a magyar miniszterelnök a találkozójuk után egyik mondatával arra, "hogy ezután mi történik, majd meglátjuk"!
libellle
@reagens: jaja azt gyurcsányt ugy hivták, hogy orbán. vagy gondolod, hogy a nyugat a hold háta mögött él és ott MO-on élnek a super- schlau lények mint te.
teuton
@verőce21: Te meg a SAJAT mocskod sem tudod olvasni! Tanulj durbincs testveredtöl, igaz ö meg irni sem tud...
Eladott Ország
Anno, Ratkó Anna anyja kiválasztása is kiváló döntés lett volna, hiszen tizenhárom gyermekes munkáscsalád, tizenegyedik gyermeke volt, bár a szeme színében nem vagyok biztos, csak a Trócsányi Laciéban, mert az emberek kétharmados többségben azt szerették.
verőce21
@teuton: Az a helyzet hazudós barátom, hogy te kétszeresen is megérdemled a mocskolódást másoktól. Bármilyen megtiszteltetés is számodra, hogy szóba áll veled valaki!
A "Semmifele migransvalsag nincs NO-ban"...meg "a legiujabb, mult heti felmeres szerint a nemetek jobban biztonsagban erzik magukat, mint a magyarok" - akkora hazugságok, amilyet csak egy cigány bevándorló tud hazudni!
A bevándorlók támogatása miatt, ott téged fel kellene húzni a lipcsei városháza tornyára egy vasketrecben és addig tartani ott, amíg meg nem aszalódsz!
kokopelli
@teuton: ...ahhoz ismernie kellene az AfD-t,az un. Reichsbürger bandát,a valamikori "Pegidát" és a többi
"igaz németeket" főleg a keleti részen!...na és eredetiben olvasni az irodalmukat!Az ő szemükben a magyarok is,
en bloc egy cigány,lejmos ázsi füstös banda!
verőce21
@kokopelli: Így néz ki, amikor személyedben bekapja a kígyó a saját farkát!
(Másét se hagyd ki, ha már így belejöttél!) :)
teuton
@verőce21: Rendkivül intelligens komment, ill. mocsokm de mast nem is lehet töled elvarni. Mondtam, tanulj meg olvasni! A felmeres magyarul is elerhetö, de aki persze meg azt sem ismeri...
www.hirado.hu/kulfold/kulpolitika/cikk/2019/07/22/felmeres-keszult-a-nemetek-biztonsagerzeterol
verőce21
@teuton: "Ha azt szeretnénk, hogy az emberek valóban úgy érezzék, hogy biztonságban vannak a hazájukban, akkor ahhoz több rendőrre is szükség van az utcákon." - írta a Bild!
teuton
@kokopelli: Ezt hiaba mondod olyannak mint vergöce, durrfing meg gumicsizmas! Ök meg magyarul sem tudnak irni/olvasni, nemhogy külföldi mediakat nezni/olvasni... Ök ugy gondolljak, hogy a nemet a melldöndetö igazmagyart a tesverenek tekinti, pedig dehogy... Ha nem tud nemetül, akkor neki mindegyik külföldi csak Kanake...
verőce21
@teuton: "Semmifele migransvalsag nincs NO-ban, söt a legiujabb, mult heti felmeres szerint a nemetek jobban biztonsagban erzik magukat, mint a magyarok!" ??? - hazudják a Németországban élő magyarok.

"Ha azt szeretnénk, hogy az emberek valóban úgy érezzék, hogy biztonságban vannak a hazájukban, akkor ahhoz több rendőrre is szükség van az utcákon." - írta a Bild!
Nagy az ellentmondás itt kérem!
@kokopelli:
karma1
Anyad valagat tamogattal te barkit is,... Leyent repuloskent dobtak be, felresoporve Timmermanst, Webert, MINDENKIT! Nem volt jelolve,, nincs programja, teljesen antidemokratikusan raktak oda, ahol most van.
libellle
@verőce21: "Semmifele migransvalsag nincs NO-ban, söt a legiujabb, mult heti felmeres szerint a nemetek jobban biztonsagban erzik magukat, mint a magyarok!" ??? - hazudják a Németországban élő magyarok. " nem is értem, hogy miert jön ide egyre több magyar. De talán arra kellene fokuszálni neked hogy Magyarországon történik az EU-statisztika szerint a legtöbb gyilkossag. Es ezek csak a bevallottak. Nem értem miert turbozod fel a temát. Mert milyen szerencsésnek tartaná magat Magyarország, hogyha mi és az osztrákok a 2015- ben Magyarországról regisztrácio nelkül ránk zavart 450 000 menekültet oda visszaküldenenk. Mert minden további nélkül megtehetnénk.
karma1
@libellle: Hagyd a csudaba, eszervek egy egybites fideszes trollnak semmit sem jelent...
verőce21
@libellle: bármit lehet, minden belefér...
Nem kellett azokat a menekülteket zavarni, erőszakkal elindultak gyalogosan az autópályán.
Elvégre jól kiképzett katonák voltak, akiknek 1200-1300 km menetgyakorlat meg sem kottyan.
Egyébként .
verőce21
@libellle: (08:37) Ne keverd szándékosan a kettőt, a magyarok dolgozni mennek Németországba, nem segélyért, mint a menekültjeid. Vagy vendégeskedni Frau Merkel meghívottjaiként! @karma1:
libellle
@verőce21: Te kis egyszerüen strukturált agyú én azokra gondoltam akiket ideküldött a szeretett Führered 2015-ben. A magyarork azok is migránsok gazdasági migránsok. Most aztán kosmetikázhatod ahogy szeretnéd a tény az tény. Ezenkivül Frau Merkel senkit nem hivott. Már irtam többbbsssször, hogy mutass egy olyan felvételt ahol ezt konkretan lehet bizonyitani. Miután ez sikertelen maradt eddig.uUyan mondhatod tovább az orbáni hülyeséget ettöl sajnos te nem lettél okosabb és ez nem lett valósag, söt, mert ismétled egy elmebeteg hazudozását igy te is olyan vagy mint ö.
verőce21
@libellle: Te meg nem az igazi @libellle: vagy! Ahhoz túlságosan jól írsz magyarul.
Merkel meghívta a sivatagi cigányokat! Azok állították kint Németországban, amit senki sem cáfolt.
teuton
@verőce21: Analfabeta!!! Hol van a felmeresben a MIGRANS szo? Hol van abben benne, hogy tölük felnek az emberek??? Azt nem tudod olvasni, hogy jobban biztonsagban erzik magukat a nemetek, mint MO-on???
Mutass nekem egy hasonloan reprezentativ felmerest MO-rol, egy független cegtöl, nem fidesz-megrendelesre keszült hazugsagot!
Ja, es Bild-Zeitung... Hat a te nivod: Bors, Blikk, Kiskegyed, Pesti Stricik...
verőce21
@teuton: A teljes cikkben benne van. Te linkelted...
Linkelted, szóval hazudtad.
JAJMÁR
@karma1: Szia kedves, de régen olvastalak, de jó, hogy újra itt vagy... majdnem azt írtam, hogy látlak :-D - Hát, a körítés sokat nem változott - politika -, de remélem, hogy egyébként minden rendben van :-)
kokopelli
@libellle: A munkanélküli segélyt is kapják,az évvégi béradójóváírást is kapják,...ergo mindent,amit az
ottani német állampolgárok! Otthonról meg dől a ß@r a kormány pofájából!
kokopelli
@teuton: ...a legnagyobb kabaré az.amikor fingjuk sincsen,hogy miről ír valaki,de nem tudnak cáfolni,
hanem csak sértegetnek! Kezdjem el megmagyarázni amit írok? Keressék ők ki! A "Bild"-et is megrágva kapják
a drogos V4NA kiadótól,holott már eredetiben olvasva is kész röhely! (5millió-ról cca.1,5 millióra zuhant,pár év
alatt)
teuton
@verőce21: Kicsit erteni magyar? A linket nem olvastad? Vegyel nyelvorat durrfingtol!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.