Szűcsné Posztovics Ilona közgazdászt minden ellenzéki párt támogatja mint ellenzéki polgármester-jelöltet, az LMP viszont állítja, kirekesztették a tárgyalásokról.

Tatabányán is közös ellenzéki polgármester-jelölt indul

Szűcsné Posztovics Ilona közgazdászt, könyvelési és adótanácsadót indítja polgármesterjelöltként Tatabányán az őszi önkormányzati választáson a DK, a Jobbik, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd – jelentették be a pártok képviselői csütörtöki sajtótájékoztatójukon a helyszínen.

A polgármesterjelölt elmondta, hogy a posztot a DK felkérésére vállalta el. Magát pártoktól független, a közéletért és városért tenni akaró gazdasági szakemberként jellemezte, akinek a könyvelőirodája kilenc embernek ad munkát.

Szűcsné Posztovics Ilona kijelentette, Tatabányának egy hét évre szóló, az uniós ciklusokhoz igazodó településfejlesztési stratégiát kell alkotnia. Megválasztása esetén támogatná a nyugdíjasokat, a kis- és középvállalkozókat, a munkakezdő fiatalokat, valamint bérlakásprogramot indítana.

Lakatos Béla a Mindenki Magyarországa Mozgalom képviselőjeként átadta Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, a mozgalom alapító tagja üdvözletét, és azt mondta, hogy látva hozzáértését, Szűcsné Posztovics Ilona megválasztása esetén rendben lesznek a város pénzügyei.

A sajtótájékoztatót után Körtvélyfáy Menyhért, a tatabányai LMP önkormányzati képviselője újságíróknak azt mondta, az együttműködés baloldali szervezői kirekesztették pártját a közös jelöltről szóló tárgyalásokról, a "hozzájuk csapódó" többi párt pedig ezt "taktikai okokból, szemlesütve tudomásul vette".

Forrás: MTI

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
" A néhány nappal ezelőtti trolltámadás után vasárnap hackertámadás érte a keszthelyi ellenzéket tömörítő Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) egyik támogatóját és a KÉVE oldalát."

"A pár nappal ezelőtti trolltámadás után egyik támogatónk, Bálint Natália Németországban élő, keszthelyi születésű operaénekesnő Facebook-profilját törték fel és tüntették el hivatalos oldalát. Ennek megközelítőleg 20 ezer követője volt, és az oldal hosszú éveken át épült" – tájékoztatta a Narancs.hu-t Molnár Tibor, a Kisvárosunkért Érdekvédelmi Egyesület (KÉVE) sajtószóvivője.
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/agyba-fobe-tamadjak-a-helyhatosagi-valasztas-elott-keszthelyen-a-keve-t-121577
Gauntlet
Jó, csak felesleges. Az önkormányzati rendszert kicsontozták, nulla jogkör, nulla pénz. Felfűzték az államra, az àllamot Orbánra, Orbán meg egyre háborodottabb még tán csak a Krisna tudja mikor mire ébred, mit gondol. A félős kormány rábólint, a félős Fidesz megszavazza, a dolog lemegy az egzisztenciálisan kötött bürokráciához, és mindenki néz felfelé: mit kell mondjak? Mit mondhatok? Mi az elvárás? Ja az? Akkor az volt eddig is! Hogy tegnapelőtt mégse azt tették, nem számít! Kutyafüle!
human
@Gauntlet: Már bocs, de ezzel a már úgyis mindegy hozzáállással lehet bebetonozni Orbánt és utódait. Ha csak annyi előnye van, hogy ellenzéki a polgármester, hogy a városból nem tiltják ki az ellenzéki fórumokat vagy a kormány kritikus előadókat, művészeket akkor már teret vesztett a hatalom.
Jozefina
Nagyon helyes, csak így tovább!!!
Persze a semmi lmp már megint veri a nyálát!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.