A MÁV karbantartást végez Kerepes és Kistarcsa, Kórház állomások között.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) közleménye szerint "a H8-as HÉV 2019. augusztus 5-től, hétfőtől szeptember 1-ig, vasárnapig Kistarcsa, Kórház és Kerepes között nem közlekedik, mert a MÁV-HÉV karbantartási munkákat végez a vonalon. Ebben az időszakban H8-as pótlóbuszok járnak ezen a szakaszon.

Hétfőtől szeptemberig pótlóbusz is lesz a gödöllői HÉV vonalán

Fotó: Illusztráció/wikipedia CC BY-SA 3.0/Takkk

A H8-as HÉV az Örs vezér tere és Kistarcsa, kórház, illetve Kerepes és Gödöllő között jár. A H8-as pótlóbuszokkal való csatlakozások biztosítása miatt a HÉV a meghirdetett menetrendtől eltérően, a megszokottól eltérő menetrend szerint közlekedik, amely már elérhető a BKK honlapján: bkk.hu/menetrendek/#H8.

null

null

Munkanapokon – a reggeli és a délutáni órák kivételével – , valamint a szabad- és munkaszüneti napokon a vonatok mind a két irányban Ilonatelepnél az Örs vezér tere irányú peron mellett, Szilasligetnél a Gödöllő irányú peron mellett állnak meg.

A pótlóbuszokon a Kistarcsa, kórház – Kerepes közötti szakasz HÉV-re érvényes helyközi díjszabás szerinti jegyek és bérletek használhatók" – áll a közleményben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.