És nem ez az első alkalom. Tavaly 650 millió forintos telket kaptak ajándékba.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mekkora ennek a gyülekezetnek a taglétszáma? Mire költöttek el 650 milliót egyetlen év alatt? Mi maradt el tavalyról, ami mostanra 1 milliárdos költséggé nőtte ki magát? Mekkora jövedelmet és egyéb juttatásokat kapnak ennek az egyházi intézménynek az emberei?
Kapunk-e válaszokat a fenti kérdésekre és hány év múlva? (elévülési időn belül vagy csak azon túl)
kereső
@namihami: 650 millió a telek értéke ,amit tavaly kaptak ajándékba. Már csak az a kérdés, hogy miért nem a sajátjából támogatja a gyülekezetét? Miért az ország javait osztogatja kegyúrként ? Ki a fene jogositotta fel erre? Meg a többi adományra IS? Nem az övé az ország, nem rendelkezhetne a javakkal mint egy király.
namihami
@kereső: Én ebben a 650 milliós telekárban nem nagyon hiszek. Ott, Budapest határában mekkora méretű egy kopár telek, amiért ennyit kértek? Persze, ha az eladó nevét és fideszes kapcsolatait is ismernénk, akkor ez az összeg is érthetőbbé válhatna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.