A párt szerint ha nem egy “volt” fideszes vezetné a Legfőbb Ügyészséget, már embereket vezettek volna el vezetőszáron a szoftverbeszerzések miatt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Ez nem Sukoró, ahol a költségvetést nem érte kár és csak egy nagyberuházás maradt el, viszont akik nem vallottak Gyurcsány ellen letöltendőt kaptak. Itt "csak az ameriakiak" bizonyították Orbánék korrupt törvényszegő viselkedését. Volt már ilyen máskorkor is, hogy a O1G és sleppje csak külföldön bukik le. Oszt "Jó napot!" vagy "Kellemes karácsonyt!" .
kereső
Majd úgy járnak, mint Szél Bernadett- aki a tranzitzónában éhezetett emberekkel kapcsolatban tett feljelentést- és a nyomozóhatóság hatóság válaszából ez derült ki- nyomozza ki.
A dk. meg nyomozza ki a microsoft ügyet- mert hogy az ügyészség semmit sem fog tenni, az biztos. Az orfk,brfk meg csak nem nyomoz saját maga után, miután érintettek az ügyben. Maradna a Készenléti Rendőrség , azt meg a belügyminisztérium nem engedi, mivel a belügy is érintett. A kör bezárult.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.