Levelet küldtek a Pénzügyminisztériumból, arra kérik a polgármestereket – ellenzéki városvezetőket is –, hogy segítség a munkájukat, miként fejlődött a településük 2014 és 2020 között. Ebből tervez kampányt a kormány.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Na ne!
.
Mi az, hogy a VÍZFEJ "csak" a választást megelőzően kéri be a MODERN VÁROSOK program keretében elnyert, vagy mit csinált, egy kis buksi simogatásért szétszórt milliárdokból mi valósult meg a digitális világban, mint pl.
.

---- TÉRKÉPEN A MODERN VÁROSOK PROGRAM EDDIGI TÁMOGATÁSAI
.
k.blog.hu/2019/01/16/terkepen_a_modern_varosok_program_eddigi_tamogatasai
.
Na azért ROHAD MINDEN, mert pártitkár et. választási üzemmódban képeSS csak jópovizni, mintha a tagország feladatkörében lévő feladatai nem is lennének, csak ELLENZÉKBEN fontos a mi oktatásunk, a mi egészségügyünk, és egyebek!
Nessy
Az idősebbek még emlékezhetnek a "hangulat jelentésre"! Lehet, hogy valakinek ez jutott eszébe? Ha közpénzből, vagy úniós pénzből készült el egy beruházás, arról nem szoktak jelentést küldeni? Azt nem ellenőrzi senki, hogy mi lett a végeredmény? Persze igy majd lehet nemzetiszínű féltéglával verni a mellüket, hogy a fidesz milyen kevés pártpénzt költ a kampányra!
advocat
Az unió is menjen a fenébe (hogy finom legyek)!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.